2777
2789

من کارشناس آزمایشگاه خصوصی ام 

راهم نیم ساعت فاصله داره 

قرار بود من شنبه تا چهارشنبه تایم عصر برم (حقوقم کمتر بقیه بخاطر اینکه پنجشنبه ها نرم) 

خود رئیسه اول گفت شنبه تا چهارشنبه چون راهمم دور بود

یهو یکی از همکارا رفته گفته ک (مثلا سلیمی) یعنی من پنجشنبه ها هم بیاد ک اون خانم همکار پنجشنبه هاش آزاد بشه  و همچنان خود خانم همکار ی روزو دو شیفت بمونه ک حقوقشم کم نشه  بخاطر نیومدن پنجشنبه ها

رئیس آزمایشگاه صدام کرد ک شما باید پنجشنبه ها هم بیای 

گفتم ک شما اول گفتین شنبه تا چهارشنبه 

گفت ک خانم فلانی درخواست کرده ک پنجشنبه هاش آزاد بشه 

و... 

گفتم من همونجور شنبه تا چهارشنبه مسافت و رفت و آمد سخت بود برام و گفتم بهتون اطلاع میدم تا چند روز دیگ 

و دیروز بهش گفتم من دیگ کامل نمیام و ب فکر نیرو جدید باشه 

رئیس گفت  همون شنبه تا چهارشنبه چی گفتم نه دیگ نمیتونم

دلم میخواد رئیس بفهمه ک گفتم گور بابا خودتو آزمایشگاهت و رفتم 

هرچند التماس میکرد من برم چون یکسال اونجا بودم و اخلاق و کار و رفتارم دیده بود

دلم میخواد بفهمه که گفتم گور بابا خودتو آزمایشگاهت

ب نظرتون فهمیده؟! 

اره فهمید 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅چه باحال گفتی به نظرتون فهمیده 

اره خب معلومه ناراحت شدی و من اینو تجربه کردم رئیس و کارفرما اغلب نیرو میاد بیرون میسوزن 

من یکسری یکی از خرصش حقوقم و نمی‌داد

یکی ام کلید محل کارو ازم نمی‌گرفت می‌گفت برگرد

تا هستی ببخشید سواری میگیرن میخوای بیای بیرون ناراحت میشن و تلاش میکنن 

مخصوصا یکسال اونجا بودی الان براشون بد تموم شد اومدی بیرون

واقعا؟!

از لحنت متوجه شد دیگه

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️