شرمیلا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1294 عنوان عفونت لگن 105 بازدید | 3 پست کسی تجربه داشته؟چطور بهتر شدید؟تکرار نشد؟ 1403/11/26 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rebehka عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 482 من الان دارمیک هفتس دارم آنتی بیوتیک میخورم هیچ تاثیری نداشتهپمادو ...همه چیخسته شدم۱ تومن پول داروهام شده فقطتو خوب شدی؟علایمت چی بود
شرمیلا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1294 من الان دارمیک هفتس دارم آنتی بیوتیک میخورم هیچ تاثیری نداشتهپمادو ...همه چیخسته شدم۱ تومن پول داروه ... عزیزم من خیلی سختی کشیدم سرشالانم عود کرده بازدستورهای گیاهی تو تاپیکام هستخوب میشدمولی چند ماه بعد اگه رابطه ای باشه عود ممکنه بکنهنهایتش احتمال بستری هستمن فقط امیدم به همینه
rebehka عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 482 عزیزم من خیلی سختی کشیدم سرشالانم عود کرده بازدستورهای گیاهی تو تاپیکام هستخوب میشدمولی چند ماه بعد ... من نوع انتی بیوتیکمو عوض کرد خوب شدمپماد داوالاگ سی ۱۰ روزسفکسیم ۷ روز روزی ۱ عدد ۴۰۰مترونیدازول ۱۴ روز ۲۵۰بایوفم و لاکتوفم بعد آنتی بیوتیکا روزی یکیخودمم تو دست شویی خشک میکنمشرت تمیز پامه هموارهحین رابطه فقط بوبریکانت!آب دهن ممنوع