2777
2789
عنوان

روغن آرگان

24482 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من رفتم روغن آرگان خریدم تازه دارم استفاده میکنم میخواستم ببینم کسی استفاده کرده رضایت داشته بیشتر رو چی اثرشو دیدن پوست  یا مو

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به جای مرطوب کننده به صورتم میزنم و به عنوان پرایمر هم ازش استفاده میکنم بعد حموم به موهام میزنم& ...

منم همینطور به پوستم بیشتر میسازه ولی موهامو هرچند نرم ولی خشک می‌کنه اصلا لخت نمیکنه .در صورتیکه فروشنده می‌گفت لخت و براق میکنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم خریدم .ایتالیایی بود .برا شما کجاییه ؟

همون ایتالیاییه از نمایندگی لاکمه گرفتم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

من ۱۰۵ خریدم بو‌ی وانیل میده خیلی دوست ندارم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
رو مو که عالیه 👍👍😊💞 من خودم استفاده کردم فوق العاده اثر داره ولی بشرطیکه اصل باشه رو ...

منم بیشتر بخاطر مو گرفتم

من ۱۰۵ خریدم بو‌ی وانیل میده خیلی دوست ندارم

آره تاحدودی بوی شیرین داره

همون ایتالیاییه از نمایندگی لاکمه گرفتم

آره تو سایتش دیدم پنج تومن گرونتر بود