2777
2789
عنوان

روغن آرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 24514 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنت کنه متقلبهارو. هم گرون می‌خری هم شک کنی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اره واقعا هم دیروز یه ریمل خریدم شصت تومنم پولشو دادم ریمل پاریس ازون بهتره بخدا نه بلند میکنه نه خرده داره موادشم کم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
همون ۴۰ سی سی میشه ۱۵۰ تومن قیمت فروش راروخا نه است ما به داروخانه ۱۰۰ فاکتور میکنیم

میشه عکسشو بذاری؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره واقعا هم دیروز یه ریمل خریدم شصت تومنم پولشو دادم ریمل پاریس ازون بهتره بخدا نه بلند میکنه نه خر ...

چه حرص درآر.  

روغن آرگان اصل تهیه شده از هسته میوه درخت آرگان تهیه میشه که فقط در مراکش موجود هست.

خواص روغن آرگان اصل: شفاف و براق کننده پوست و مو، آبرسان و نرم کننده قوی پوست و مو، ضد آکنه، ضد موخوره و فرخوردگی مو، افزایش کلاژن سازی، ضد چروکهای ریز پوست، تقویت ناخن
خرید آنلاین : روغن آرگان اصل

همون ۴۰ سی سی میشه ۱۵۰ تومن قیمت فروش راروخا نه است ما به داروخانه ۱۰۰ فاکتور میکنیم

سلام  روغن آرگان اصل دارید 

چه قیمتی ?

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
عزیزم میش نظرتو درنوردش بگی چون میخام بخرم

درباره چی درباره روغن آرگان؟؟

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺