2777
2789
عنوان

نوشیدنی برای مهمون چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست

یه بار مهمون داشتیم 

خودشون زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم ۱۵ نفر بودن 

غذا سالاد دسر آماده کردم ساعت شد یک نیومدن شد دو نیومدن همسرم زنگ زد ساعت دو ظهر هست چرا نمیاین گفتن یادمون رفته که مهمونیم غذا خوردیم 

قشنگ درکت میکنم چه حسی داری الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم وقتی جایی قول میده هی زنگ نمیزنه بگه حالا بعدا میام چون قول دادی طرف کلی تدارک میبینه بنظرم آمدن ...

بستگی ب شرایط اون فرد داره بخصوص اگ از شهر دیگ دارن میان 

یبار واس منم پیش اومد هی میخاستیم بریم وسط راه مشکل پیش میومد آخرم ساعت ۱۰،۱۱شب رسیدیم 

ولی کسی ک عمدا دیر بیاد آره خ زشته مادرشوهرسابقم یبار اینکار کرد گفت شام میان منم خ تدارک دیدم همچی آماده 

بعد تا ساعت ۱۰شب نیومدن بااینک تو ی شهریه و خونشون با ما نیم ساعت فاصله است اینم مهم نیس جیزی ک ناراحتم کرد این بود ک از ساعت ۷ رفته بودن خونه جاریم ک روبروی خونه من بود و باهم قهر بودیم 

ساعت ۱۰ اومدن گفتن زود شام بخوریم بریم 

مادرش و خواهراش بودن بهانشونم این بود ک بچه اون تازه دنیا اومده رفتیم دیدنش

یه بار مهمون داشتیم خودشون زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم ۱۵ نفر بودن غذا سالاد دسر آماده کردم ساعت شد ی ...

خودت میخوری دیگم دعوتشون نمیکردی زنگم زدن میگفتی شرایط مهمونداری ندارم هنوز غذای دفعه قبلتون هست میخواین؟😂

خودت میخوری دیگم دعوتشون نمیکردی زنگم زدن میگفتی شرایط مهمونداری ندارم هنوز غذای دفعه قبلتون هست میخ ...

خیییلی سعی کردم ریلکس برخورد کنم 

آوردم با همسرم ناهار خوردیم اونا گفتن برا شام میایم غذا رو میخوریم 

غذا برا ظهر خودمون که برداشتیم یه دیس هم دادم خونه همسایه روبه رویی گفتم بوش پیچیده دلتون نخواد 😂

برا شام که اومدن هر چی همسرم گفت غذا کم شده یکم زیادش کن زشته گفتم نه همونو آوردم نصفشون سیر نشدن 😁

بستگی ب شرایط اون فرد داره بخصوص اگ از شهر دیگ دارن میان یبار واس منم پیش اومد هی میخاستیم بریم وسط ...

من خیلی بدم میاد وقتی قول میدی نباید هی موکولش کنی اینکه گیر کنی دیر برشی فرق داره ولی اینکه ی خبرم ندی ،امروز بندازی برای فردا فرق داره

من خیلی بدم میاد وقتی قول میدی نباید هی موکولش کنی اینکه گیر کنی دیر برشی فرق داره ولی اینکه ی خبرم ...

ن خبر دادیم شهر دیگ بودیم اصلا قرار نبود ماهم بریم 

مامانم اینا خونه عموم بودن بعد عموم زنگ زد تو با شوهرتم بیاین گفتم ن اصرار کرد گفت حتما بیاین حتی گوشی داد زن عموم گفت حتما بیا 

بعد شب چمدون دستمون دم در جاریم اومد اونم ی شهر دیگن کارمنده دوروز مرخصی گرفته بود پاگشامون کنه خبر نداشتیم و دیگ با اصرار مارو برد شب خونشون تا فردا بودیم فردا عصر اومدیم شهر عموم وسط راه اتوبوس خراب شد 🤦‍♀️همشم زنگ میزدیم خبر میدادیم آخر ساعت ۱۱شب رسیدیم 

ولی کاش نمی‌رفتم اونجا زن عموم فرداش دق دلی و کینه چندسال قبل سرم خالی کرد جلو شوهرم آبروریزی راه انداخت