2777
2789
عنوان

نوشیدنی برای مهمون چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو بده دست من دهنشو چنان بخیه کنم ک حال کنن

استاد!

منم اون گوشه بشینم نت بردارم؟؟؟؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اسی جون

حالا نوبت شماست

زنگ بزن، بگو کاری پیش اومده نمیتونیم در خدمتتون باشیم. جفت گوشیهاتون رو بزارید رو هواپیما و طولانی بخوابید!

.

گاهی لازمِ آدم بزرگا هم تنبیه بشن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
همسرم اهل این حرفا نیست متاسفانه

حیف و صد حیف که هرگز آقایون با خانم‌ها هماهنگ نیستن. مال من بدتره .

اره ولی بشرطی که نگی استاد آخ ول کن کوشتیش خخخخ باید ساکت بشینی نکات رو با قرمز بنویسی ها

کتک کاریه؟؟؟

اینو من هستم، ولی اینکه با حرف و با زبون بتونم دهن طرف رو ببندم، و حاضر جواب باشم، اصلا نمیتونم. گاهی لازمِ، تا طرف بشینِ سر جاش. والا که اینم یه هنره! 

باشه استاد، من ساکتم، عینکم‌ رو میزنم، سر مدادی بُزی ام رو گذاشتم، با جامدادی پر از خودکارای رنگارنگ، مینویسم. 

با سپاس!😘😘😘😘😘😘

کتک کاریه؟؟؟اینو من هستم، ولی اینکه با حرف و با زبون بتونم دهن طرف رو ببندم، و حاضر جواب باشم، اصلا ...

آره آدمای بی ادب رو باید با کتک ادب کرد خخخ. آفرین خیلی شاگرد خوبی هستی ااااحسنت