2777
2789
عنوان

آخه من سر پیازم یا ته پیاز

166 بازدید | 9 پست

این قضیه مال سه چهار سال پیشه و الان فقط دلم خواس تعریفش کنم ولی دیگه برام چندان مهم نیس.... 

عمه من و شوهرش بچه دار نمیشدن بنابراین دختری ک ی سال از من کوچیکتره رو از پرورشگاه توی نوزادی آوردن و بزرگش کردن...سال ها هم دختر عمه بود برام هم دوست صمیمی، منم براش همینطور...تا اینکه یکی از عموهام ک کلی بدهکار بود برای اخاذی ب شوهر عمم گف بهم پول بده وگرنه ب دخترت میگم بچه تو نیس...این فقط ی تهدید مسخره بود ولی

عمم و شوهرش ترسیدن و خودشون بهش گفتن ک دختر خونی ما نیستی و آوردیم بزرگت کردیم! 

من چن سال پیشش خیلی اتفاقی ک از دهن بابام در رف این قضیه رو فهمیدم. بعد دختر عمم اومد باهام حرف زد و کلی گریه کرد. پرسید تو میدونستی منم خنگ گفتم آره چن وقته. 

از اون موقع رابطشو باهام قطع کرد. میگف تو باید بهم میگفتی چرا نگفتی توام دروغگو هستی 

آخه من سر پیازم یا تهشم؟ 

هیچوقت نفهمیدم تقصیر من چی بود این وسط چ توقعاتی از آدم دارن 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدلش در بیار...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

اینقدر بدم میاد اینجور بچه ها بعدا فاز روشنفکری برمیدارن 

والا ننه بابات که عملت آوردن گردن نگرفتنت 

اینایی که میارن از جون و دل مایه میذارن و تو تک فرزندی با ناز و نعمت بزرگ میشن بعدش خون به دلشون میکنن بنده خداها یه عمر هم استرس میکشن 

بهش بگو خب الان که فهمیدی گم شو برو بگرد پیدا کن ببین ننه بابای اصلیت یه لقمه نون میدن دستت؟؟

از این به بعد هم میکنه که بدست اونا بروسه 

انگار ماها رو که زاییدن و گردن گرفتن چه کار شاخی تو زندگیمو شده الکی هم فاز دلتنگی و حق داشتن برمیدارن هب تو که تا دیروز نمیدونستی چه کمبودی داشتی که الان یهو روحیه رو بهانه کردی 

ببخشید دلم پر بود ..‌ یکیش تو فامیلمون هست اونقدر الکی فاز برداشت و ابروریزی به راه انداخت طفلی مادره به ۵۰ سال نرسیده از استرس زبونش کلا لال شده .. نمیدونه حرف بزنه ... اینم افتاده دنبال پسر عمه ای که جدید پیدا کرده از پدره تیغ میزنه میریزه حلق اون... خودش صدتا خواستگار عالی داشت خاک برسرش .. 

بعضیا لیاقت عاقبت بخیری ندارن انگار 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ازدلش در بیار...

نمیدونم کجاست آخرین بار سال 97 تو راه سنندج بودم رفتم سرویس امدم بیرون دیدم اونم اون جاست ولی حرف نزد رد شد

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بگو این مسئله ای نیست که بخوای از من بشنوی و یا من دخالت کنم. نمیدونم چند سالشه ولی متأسفانه درک نمی ...

نمیدونم کجاست آخرین بار سال 97 تو راه سنندج بودم رفتم سرویس امدم بیرون دیدم اونم اون جاست ولی حرف نزد رد شد