2777
2789
عنوان

عروسی نداشتم هنوزم حسرت میخورم

228 بازدید | 22 پست

تمااام دخترا و پسرای فامیل ما عروسی گرفتن ،هنوزم با این گرونی میگیرن ،ولی ما نگرفتیم 

چون مادر همسرم فوت شد،نمیتونستیم تا سالش صبر کنیم چون همسرم اذیت میشد از هم دور بودیم خیلی تنها بود 

تصمیم گرفته بودیم بریم سفر خارج ولی اونم نرفتیم پولشو مثلا پس انداز کردیم ،الان پشیمونم که چرا حرف همسرمو قبول کردم و بی خیال سفر شدم 

از خودگذشتگی میکنم ولی بعدش پشیمون میشم ،به روی شوهرمم میارم و دعوا درست میکنم 

لباس عروسم پوشیدمو و عکس گرفتیم ولی یک سال از خونه اومدنمون گذشته بود که اینکارو کردیم و من همچنان میشنوم یکی عروسی گرفته حسودیم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ۹اش برو یه سفر خوب و خوش بگذرون یا بالاخره یه چی که خوشت میاد انتخاب کن به همسرت بگو به جاش برات انحام بده 

دیگه بعدش هر وقت خواستی غصه بخوری یاد اون کار بیافت و اعصابت اروم بشه 

من واژینیموس داشتم و بعد از سه سال که از ازدواجمون میگذره و یک سالش که خونه ی خودمونیم بهش غلبه کردم ،و شوهرم حتی یک بار به روم نیاورد 

دلم میخواد منم این  موضوع عروسیو فراموش کنم ،به نظرتون چطوری این کارو کنم؟

منم عروسی نگرفتم ولی لباس پوشیدم و باغ رفتیم آتلیه 

چون هم اوج کرونا بود هم عموم فوت کرده بود بابام می‌گفت باید تا سال صبر کنی 

ما هم ۳ سال عقد بودیم خسته شده بودم 

خودم مشکلی ندارم 

ولی شنیدم بقیه گفتن بدون قدر و عزت رفت خونش 😑😑😑😑😑😑

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺