2777
2789
عنوان

من از طریق ادم و حوا ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11689 بازدید | 106 پست

من متاهلم ،اما از کنجکاوی یه بار رفتم سایتشو دیدم و خیلی خوشم اومد چون احتمال پیدا کردن موردی که از لحاظ فکری و اجتماعی هم کفوت باشه خیلی بیشتره .چون تو سوال ها چیزایی مورد توجه قرار گرفته بود که ماها تو حالت معمولی دقت نمی کنیم اما بعدها تو زندگی تاثیر قابل توجهی داره .به مجردها توصیه ش می کنم .

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

من متاهلم ،اما از کنجکاوی یه بار رفتم سایتشو دیدم و خیلی خوشم اومد چون احتمال پیدا کردن موردی که از ...

همش الکیه طرف خودشو خوب معرفی میکنم چند ماه بعد گندش در میاد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر صفحه هم میری جلوتر بدتره اوضاع سی روز باهم قهر بودن تو عقد فکر کن :/

هوووف اره دیدم

خیلی اشتباهه اینجور ازدواجا بنظرم طرف فکر میکنه خواستگار نداری که تو این سایتا میری

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

چی بگم ریسکه دیگه

مثلا دوستم ۸ ماه آشنایی و رفت آمد خانواده ها بعدش عقد کرد خیلی از شوهرش راضیه

منم دیدم اون راضیه منم ثبت نام کردم

کلا این سایت فقط یک راه اشنائیه مثل بقیه ی راه ها اون چیزی که تعیین کننده ست شناخت درست اخلاق و رفتار و خانواده ست ....که توی هر نوع آشنایی چه فامیل و چه از راه های دیگه اینا بد باشد آدم به مشکل میخوره

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
مثلا دوستم ۸ ماه آشنایی و رفت آمد خانواده ها بعدش عقد کرد خیلی از شوهرش راضیهمنم دیدم اون راضیه منم ...

خوشبخت باشی عزیزم

اما تا حالا همسرت نگفته چرا تو اون سایت بودی؟

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

اتفاقا چه خوب شد تاپیکت اومد بالا الان بعد از گذشت نزدیک به یکسال میشه فهمید چنین ازدواج هایی نتیجه اش چیه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

چه خوبه که فرهنگش جا بیفته

الان ۳۰ساله مردم از اینترنت استفاده میکنن چرا واسه ازدواج و پیدا کردن پارتنر اازش استفاده نشه..تازه هوش مصنوعی هم بهش اضافه بشه خیلی بهتره...۰

خوشبخت باشی عزیزم اما تا حالا همسرت نگفته چرا تو اون سایت بودی؟

ممنون گلم

نه اصلا.

منم اما خیلییی گارد هست نسبت ب این سایتا در صورتی ک من بد ندیدم چون معتبره تمام مدارک ثبت میشه کسی ن ...

من بالاتر نظرم رو گفتم راجع به سایتش و اینکه توصیه میکنم مجردها ثبت نام کنند .همونطور که استارتر گفت مثل ازدواج سنتی هست که به جای معرف انسانی معرف اپلیکیشنه .

اما به نظرم از معرف انسانی هم بهتره ،چون سوالات و جوانبی که بهش پرداخته میشه و واقعا مهمه از دید اغلب افراد معرف دوره .

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

من بالاتر نظرم رو گفتم راجع به سایتش و اینکه توصیه میکنم مجردها ثبت نام کنند .همونطور که استارتر گفت ...

اره واقعا چیز بدی نیست اگر درست ازش استفاده بشه.

شناخت کافی صورت بگیره اگر یکی واقعا خوب نیست کنسل کنه و با موارد دیگه آشنا بشه مشاور برن خانواده ی همو درست ببینن بشناسن

اول باید ترک گناه شدید و توبه داشته باشی خیلی مراقبت داشته باشیبعد رابطه ات رو با خدا قوی کنیدر آخره ...

🤣🤣😂😂 مثلا خارجیا گناه میکنن از نظر ما ولی بهترین زندگیو دارن 🙄🙂اینا چیه میگید دیگ قرن ۲۰۲۶عه

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱