2777
2789
عنوان

خونه تکونی😫

639 بازدید | 39 پست

شروع کردین یا نه

من تازه شروع کردم حس میکردم تا عید تموم نمیشه😂

البته خودمم یکم فس فس کارم😂😂

کمکی دارید یا تنهایید

لطفا میخواین انرژی منفی بدید کامنت نزارید😙

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دوست دارم فرشارو بدم قالیشویی ولی خب هم اینک باردارم هم اینم بعد از عید عوضشون میکنم مجبورم دست نگهدارم 

بقیه مارو هم فک میکردم میتونم انجام بدم ولی توانم کم شده 🤭😁

البته تمیزه همه چیز 

فقط ی موکته ک همسرم توی حیاط میشوره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خیلی دوست دارم فرشارو بدم قالیشویی ولی خب هم اینک باردارم هم اینم بعد از عید عوضشون میکنم مجبورم دست ...

بقیه کارارو هم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مگه خونت چند متره؟من اول اسفند شروع می کنم

۱۲۰کلش

چون فس فس میکنم واسه همین زود شروع کردم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کار خوبی کردی از الان چون اینجوری خسته م نمیشی منم میخوام شروع کنم ولی اصلا حوصله ندارم این روزا😭

درسته سخته چون منم شروعش برام سخت بود ولی وقتی تمیز میکنی ادم روحیش عوض میشه