2777
2789
عنوان

خونه تکونی😫

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 39 پست

من کارهام انجام دادم همسرم می‌خواست بیاد الان راحتم 

ولی دو هفته هست از پا در اومدم تولد همسرم بود دیشب 

یک کاری سر خودم آوردم شلوغ بازی زیادی  یکی نیست بگه آدم عاقل یک کیک بخر برو کافه بشین این مسخره بازی ها چیه بس کار کردم و این طرف اون طرف دویدم نا تو بدنم نیست دیگه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه هفته میشه شروع کردم ، فقط روزی یک ساعت وقت می‌زارم ،،،تا الان که خوب بوده خسته نشدم ، پنجره ، پرده ، فرش و نصف کابینت های آشپزخانه رو تموم کردم ،  دخترم بزرگه کمک می‌کنه ...فکر کنم تا ماه رمضون تموم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم فرشارو بدم قالیشویی ولی خب هم اینک باردارم هم اینم بعد از عید عوضشون میکنم مجبورم دست ...

عزیزم چون امسال بارداری زیاد سختش نگیر ان شالله نینی بیاد هرسال مجبوری خونه تکونی کنی😂البته خودم بچه ندارم براهمین فوبیا دارم هرسال باید خونه تکونی کرد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ن من اول کل وسایل خونه رو میشورم بعد ی اتاق از ته میشورم وسایلایی ک شستم و میزارم اونجا بعد حال و پذ ...

اوه تو مث قبلنای مامانمی🤦😂خیلی خسته کننده اس این مدلی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عزیزم چون امسال بارداری زیاد سختش نگیر ان شالله نینی بیاد هرسال مجبوری خونه تکونی کنی😂البته خودم بچ ...

مرسی عزیزم،ن من تجربه دارم بچه دوممه 😁توی پروسه از پوشک گرفتن توی سه ماه دوبار خونه تکونی و فرش شستن داشتم🥲🗿

آره دیگ مجبورم کوتاه بیام امسال

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من کارهام انجام دادم همسرم می‌خواست بیاد الان راحتم ولی دو هفته هست از پا در اومدم تولد همسرم بود دی ...

آخی عزیزم 

شماکه تازه خونه تکونی کردی نباید به خودت سختمیگرفتی

من اتاق دخترم رو تموم کردم دقیقا ۴ روز طول کشید با این حساب ۱۵ روز دیگه کار دارم 😂😂🥲🥲

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

مرسی عزیزم،ن من تجربه دارم بچه دوممه 😁توی پروسه از پوشک گرفتن توی سه ماه دوبار خونه تکونی و فرش شست ...

نهههههههههه یعنی اینقدر ریخت و پاش میکنن😭😭😂😂

نهههههههههه یعنی اینقدر ریخت و پاش میکنن😭😭😂😂

خب وقتی از پوشک میگیری زندگیت ب فنا می‌ره تا یاد بگیرن🫣

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
آخی عزیزم شماکه تازه خونه تکونی کردی نباید به خودت سختمیگرفتی

عزیزمی مهمونی هم تو خونه نبود ولی خیلی کار کردم خستمه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه هفته میشه شروع کردم ، فقط روزی یک ساعت وقت می‌زارم ،،،تا الان که خوب بوده خسته نشدم ، پنجره ، پرد ...

از برنامه هات میگی لطفا

من باردارم زیاد نمیتونم کار کنم چجوری یک ساعته انجام میدی؟