2777
2789
عنوان

بچه ها دعا کنید یا من بمیرم یا اون

136 بازدید | 23 پست

شوهرم خیلی شکاک و متوهمه پیش خودش علامه ی دهره..هر چند وقت یکبار آتیش میشه میفته به جونم..من خانواده ام اوضاع مناسبی ندارن برم خونشون خونه ی خودم راحت ترم..باردار شدم گفتم اینبار شوهرم درکم میکنه ولی امروز که گفت بیا بریم گفتم نمیتونم اونجا شلوغه بقیش پست بعد

حالم خوب نبود حالت تهوع داشتم با بوس و بغل رفت بیرون البته پیش اومده بود که وقتی برمیگرده دیوونه بشه ولی گفتم شاید اینبار بخاطر وضعیتم درکم کنه..چشمتون روز بد نبینه اومد خونه آتیش شد به جونم که چرا نیومدی بریم خونه مامانت چزا همش میخوای خونه تنها باشی آخ اخلاقش به سگ هار میمونه..دوباره توهین دعوا تهمت ،از شدت شوک لرزیدم خواست کتکم بزنه دارم میلرزم حالت تهوع از یادم رفت قلبم داره تند تند میزنه از استرس..می‌دونم بجه ام آسیب دید..بچه ها بگید من چیکار کنم..میشه اینجوری میکنه ولی هر جمعه سگ تر میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شکاکهاصولا کسی شکاک بد دل مریضه و باید درمان شه

همش دنبال این قضایاست همش به زنهای مردم تهمت میزنه همش دوست داره این مشکلات پیش بیان عاشق این خاله زنگ بازی ها و مسائل ناموسیه. نمیتونه باور کنه زن پاک هم هست هی میخواد مچ گیری کنه 

همش دنبال این قضایاست همش به زنهای مردم تهمت میزنه همش دوست داره این مشکلات پیش بیان عاشق این خاله ز ...

خب پس مریضه شااااید پارانوئید داشته باشه باید درمان شه

و توم اشتباه کردی بچه دار شدی عزیزم 

فردا بیاد بچه مال من نیست شوکه تر نمیشی 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

خب پس مریضه شااااید پارانوئید داشته باشه باید درمان شهو توم اشتباه کردی بچه دار شدی عزیزم فردا بیاد ...

هنوز اول راهی فکر اساسی کن 

روز ب روز تهمتاش بیشتر میشه کتکم بیشتر میخوری و باید همش خودت ثابت کنی 

اگ کوچکترین خطایی ازت سر بزنه دیگ زندگیت تباه میشه

خب پس مریضه شااااید پارانوئید داشته باشه باید درمان شهو توم اشتباه کردی بچه دار شدی عزیزم فردا بیاد ...

تو فکر میکنی این تهمت بهم نزده بارها؟بابا ده روز خوبه که آدم احساس خوشبختی میکنه بیست روز میشه عین میرغضب،همه اش میگم من که بسازم تو عمرم شکایتتو پیش کسی نکردم زندگیمونو دوست دارم چرا با این رفتارها خرابش میکنی

خیلی احمقه شوهرت،ببخشید میپرسم خدانکرده چیزی دیده ازت،یا دیوونست؟؟

احمق دیوانه متوهم بدبخت هر چی که فکرشو کنی هست،چه چیزی عزیزم؟اگه میگم میخوام خونه ی خودم تنها باشم چیز بدیه؟

هنوز اول راهی فکر اساسی کن روز ب روز تهمتاش بیشتر میشه کتکم بیشتر میخوری و باید همش خودت ثابت کنی اگ ...

مثلا فک کن ی مردی بیاد در خونت بزنه ت بری دم در در رو باز کنی ببینی کیه 

اونوقت میگ باهاش دوستی اومدی دم در یا میخای باهاش دوست شی

مثلا میری ت خیابون اگ کسی نگات کنه میگ نخ دادی بهش همون ت خیابون کتکت میزنه 

گوشیت هر روز چک میکنه حریم شخصی نداری

هنوز اول راهی فکر اساسی کن روز ب روز تهمتاش بیشتر میشه کتکم بیشتر میخوری و باید همش خودت ثابت کنی اگ ...

۱۲ ساله ازدواج کردیم الان سه ساله اینجوری شده این یه سال اخیر که بدتر شده..دیگه اینقدر قسم خوردم و خودمو ثابت کردم ولی باز نمیخواد اشتباهشو قبول کنه خسته شدم