2777
2789
عنوان

بچه ها دعا کنید یا من بمیرم یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
تو فکر میکنی این تهمت بهم نزده بارها؟بابا ده روز خوبه که آدم احساس خوشبختی میکنه بیست روز میشه عین م ...

خب میدونم زده میزنه 

اره مریضه دست خودش نیس ی موقع خوبه ی موقع مریصیش اوت میکنه میفته ب جونت 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

۱۲ ساله ازدواج کردیم الان سه ساله اینجوری شده این یه سال اخیر که بدتر شده..دیگه اینقدر قسم خوردم و خ ...

اصولا پارانوئید یا جنبه ژنتیکی داره یا تحت تاثیر محیط تنش های محیطی

ببرش دکتر روانشناس خیلی خوب تازه ایجوری شده شاید درمان شه

اره میدونم عزیزم بای هر روز خودت ثابت کنی قسم بخوری تا آروم شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا فک کن ی مردی بیاد در خونت بزنه ت بری دم در در رو باز کنی ببینی کیه اونوقت میگ باهاش دوستی اومدی ...

آره دقیقا همینجوریه اصلا تو ذهنش داستانهای منحرف و جنسی می‌سازه.. من اصلا برای کسی درباز نمیکنم چون دقیقا واکنش بد داره..اصلا حق بیرون رفتن ندارم حق هیچی ندارم ولی باز تحمل میکنم نمیخوام نقل دهن حرف مردم بشم خانواده ام خیلی بدبختن..اینم آشغاله بهشون توهین میکنه واسه همین دهنمو بسنم

خب میدونم زده میزنه اره مریضه دست خودش نیس ی موقع خوبه ی موقع مریصیش اوت میکنه میفته ب جونت

اون اصلا به روانشناس و این چیزا اعتقاد نداره حرف حرف خودشه همش دوست داره بگه من کارآگاهم ذره بینم..نمیدونم چیکار کنم

آره دقیقا همینجوریه اصلا تو ذهنش داستانهای منحرف و جنسی می‌سازه.. من اصلا برای کسی درباز نمیکنم چون ...

از نزدیک دیدم اینجور آدما ک این رفتارا دیدم 

اون فک میکنه خودش خوبه بقیه بدن

اون اصلا به روانشناس و این چیزا اعتقاد نداره حرف حرف خودشه همش دوست داره بگه من کارآگاهم ذره بینم..ن ...

میدونم نداره 

باید اول قبول کنه مریضه ک همین خودش خیلی سخته 

بعدش ببرش پیش روانشناس 

اگر درمان نداره جداشو 

اینا هیجی قبول ندارن ب زور ببرش 

تهدید کن طلاق میگیری 

بنظرم برو درخواست طلاق بده مدرکم جمع کن مریضه دادگاه میفرسته برای روانشناس دوتا تست بگیرن مشخص میشه 

وگرنه نابودی

میدونم نداره باید اول قبول کنه مریضه ک همین خودش خیلی سخته بعدش ببرش پیش روانشناس اگر درمان نداره جد ...

عزیزم اگه اسم طلاق بیارم یا بگم میخوام قهر کنم قیامت به پا میکنه و بدتر میشه..نفرینش کردم سپردمش به خدا

عزیزم اگه اسم طلاق بیارم یا بگم میخوام قهر کنم قیامت به پا میکنه و بدتر میشه..نفرینش کردم سپردمش به ...

چم والا 

این خوب شو نیس نابودت میکنه

انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره