2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم از خنده😂نه بابا

بخداااااا چرا جدی نمیگیرناااا 🫠😂اولش مهربون بود

بعدش یکی پرید وسط حرفمون ب ما فش داد اون بخودش گرف الان خواب ب چشمون نمیاد ا ترسااا🫠😂

به کجا ۱۱۰ یا پلیس شخصی؟نه همسر من نیروانتظامیه الکی نمیتونه بندازه زندان که

صدو ده🫠بخدا قصدمون خیربود واقعنی پلیسارو دوست دارم کلا نظامیارو

زنگ زدیم گفتیم زنگ. زدیم بگیم خسته نباشید بعدش تشکرکردن ازمون، یهو یکی ک کنارمون بود گفتش داداش اینا اوسکلن🫠منظورش باما بود بعد اوون پلیس بندخدا فکرکرد بااونه بعدم ب همکارش گف داداش این شماره رو بده آگاهی🥲

صدو ده🫠بخدا قصدمون خیربود واقعنی پلیسارو دوست دارم کلا نظامیاروزنگ زدیم گفتیم زنگ. زدیم بگیم خسته ن ...

نه الکی نمیتونن بندازن زندان باید شکایت کنن اول ولی خب چون مزاحم شدید ممکنه در حد اینکه بترسین گفته باشن اینجوری نظامیا انقدر تو زندگی شخصیشون سختی دارن انقدر چیزای مهم تر هست بخوان بدن اگاهی وقت نمیکنن این چیزای ساده پیگیری کنن

نه الکی نمیتونن بندازن زندان باید شکایت کنن اول ولی خب چون مزاحم شدید ممکنه در حد اینکه بترسین گفته ...

اخه بعدش یه شماره ای چهاربار زنگ زد، یه طرف بود شماره🥲

اخه بعدش یه شماره ای چهاربار زنگ زد، یه طرف بود شماره🥲

شماره اداری بود؟

جواب ندید کلا بیخیال میشن من به عنوان زن یه نظامی میگم نترس اونا چیزای مهم تر دارن پیگیری کنن😂 الان نصف شب بیکارن زنگ زدن خودشون

نه باو راحت باباش

بابام تو نیروی انتظامی بوده

کاری نمیشه

فقط دیگه تکرار نکن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شماره اداری بود؟جواب ندید کلا بیخیال میشن من به عنوان زن یه نظامی میگم نترس اونا چیزای مهم تر دارن پ ...

آری🥲😂

امیدوارم واقعنی اینطوری ک میگی باشه 

ب آقاتون بگین بیان جنوب پادرمیونی کنن مارو نندازن شب عیدی زندون ولا از رو عشق سرب جهالت زدیم 🫠😭😂عاقا غلط کردیممم