2821
2789

نباید قطع میکردی باید جدی و محترمانه میگفتی که این دوستم بود  و با من بود ‌که این حرف رو زد با شما نبود و خداحافظی میکردی

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نه باو راحت باباشبابام تو نیروی انتظامی بودهکاری نمیشهفقط دیگه تکرار نکن

هووف، خداروشکر

باشد

من دیگه تو خطرم باشم ب پلیس زنگ نمیزنم😭😂

گوه خوردم واقعنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آری🥲😂امیدوارم واقعنی اینطوری ک میگی باشه ب آقاتون بگین بیان جنوب پادرمیونی کنن مارو نندازن شب عیدی ...

اینطوریه واقعا مشغله های زندگی شخصیشون زیاده وقت نمیکنن🥲😂

جنوب تهران یا جنوب ایران کجا دقیقا😂

یاد اون خانمه افتادم نصف شبی زنگ زده اتش نشانی بیچاره ها ساعت ۲نصف شب اومدن بهشون گفته انگشتر توانگشتم درنمیاد خانم از نامزدش قهر کرده میخواسته انگشترش دربیاره درنمیومد 😐😐😐 حیف وقت این عزیزان 

هووف، خداروشکرباشدمن دیگه تو خطرم باشم ب پلیس زنگ نمیزنم😭😂گوه خوردم واقعنی

عزیزم😅😂میدونی چقدر از این موردها مثل شماها زنگ میزنن؟اینجوری باشه باید بیخیال همه چی بشن بشینن از اینا شکایت کنن😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نباید قطع میکردی باید جدی و محترمانه میگفتی که این دوستم بود و با من بود ‌که این حرف رو زد با شما ن ...

بخدا من خیلی ذوقی شدم ک پلیسه خوش اخلاق بود و خوب جوابمونو داد ولی یهو ک اینجوری گفتن ب همکارشون هول کردیم، اصن دیگه نمیدونستیم چیکارکنیم سریع قطع کردیم🥲بخدا قصدمون مزاحمت نبودا

عزیزم😅😂میدونی چقدر از این موردها مثل شماها زنگ میزنن؟اینجوری باشه باید بیخیال همه چی بشن بشینن از ...

😭😂خب بعضیا ب دل میگیرن، ماهم ک بدشانسسس

از الان خودمو آماده کردم چی بگم😂

چجوری تو زندون دَووم بیارم🫠😂💔

😭😂خب بعضیا ب دل میگیرن، ماهم ک بدشانسسساز الان خودمو آماده کردم چی بگم😂چجوری تو زندون دَووم بیارم ...

حالا تو ذوقت نخوره

اکثر اینایی که تلفن جواب میدن سرباز عادین🥲😂😭

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یاد اون خانمه افتادم نصف شبی زنگ زده اتش نشانی بیچاره ها ساعت ۲نصف شب اومدن بهشون گفته انگشتر توانگش ...

😂🥲این دیگه خدایی عقل نداشته کله اش

ولی بخدا ما جهت خداقوت مزاحم شدیم

انشالله؛ بندرعباس😭😂

ما تهرانیم دوره بهمون😂

حداقل اینجوری هم میکنید به خود ۱۱۰ نزنید چون اون خطا کنترله واسه خودشونم دردسر میشه بشینن با دختر حرف بزنن تو خیابون این همه پلیسه

ما تهرانیم دوره بهمون😂حداقل اینجوری هم میکنید به خود ۱۱۰ نزنید چون اون خطا کنترله واسه خودشونم دردس ...

حالا اگه امشبو روزای بعدش ب خوشی گذشت و نیومدن نبردنمون زندون😂🫠جهت امرخداپسندانه وقت بخیر میریم تو خیابون وَر کله اشون🥲🤍😂

😂😭خو پس بخاطرهمینم لج کردهه

چیزی نمیشه عزیزممم😭😂

باور کن 😅

کلی پرونده دزدی وو...ریخته نمیرسن به گردش که رسیدگی کنن یک شکایت ساده میکنی دادگاهش میوفته ۵ ماه دیگه😂

حالا اگه امشبو روزای بعدش ب خوشی گذشت و نیومدن نبردنمون زندون😂🫠جهت امرخداپسندانه وقت بخیر میریم تو ...

نه بابا نمیبرن زندان الکی که نیست زندان رفتن😑😂

فعلا تا ۲ ۳ روز دیگه‌ اگر خبری نشد زنگ نزدن تو خیابون مزاحمت کنید😂