نباید قطع میکردی باید جدی و محترمانه میگفتی که این دوستم بود و با من بود که این حرف رو زد با شما نبود و خداحافظی میکردی
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هووف، خداروشکرباشدمن دیگه تو خطرم باشم ب پلیس زنگ نمیزنم😭😂گوه خوردم واقعنی
عزیزم😅😂میدونی چقدر از این موردها مثل شماها زنگ میزنن؟اینجوری باشه باید بیخیال همه چی بشن بشینن از اینا شکایت کنن😂
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
نباید قطع میکردی باید جدی و محترمانه میگفتی که این دوستم بود و با من بود که این حرف رو زد با شما ن ...
بخدا من خیلی ذوقی شدم ک پلیسه خوش اخلاق بود و خوب جوابمونو داد ولی یهو ک اینجوری گفتن ب همکارشون هول کردیم، اصن دیگه نمیدونستیم چیکارکنیم سریع قطع کردیم🥲بخدا قصدمون مزاحمت نبودا
😭😂خب بعضیا ب دل میگیرن، ماهم ک بدشانسسساز الان خودمو آماده کردم چی بگم😂چجوری تو زندون دَووم بیارم ...
حالا تو ذوقت نخوره
اکثر اینایی که تلفن جواب میدن سرباز عادین🥲😂😭
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
کلی پرونده دزدی وو...ریخته نمیرسن به گردش که رسیدگی کنن یک شکایت ساده میکنی دادگاهش میوفته ۵ ماه دیگه😂