نباید قطع میکردی باید جدی و محترمانه میگفتی که این دوستم بود و با من بود که این حرف رو زد با شما نبود و خداحافظی میکردی
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هووف، خداروشکرباشدمن دیگه تو خطرم باشم ب پلیس زنگ نمیزنم😭😂گوه خوردم واقعنی
عزیزم😅😂میدونی چقدر از این موردها مثل شماها زنگ میزنن؟اینجوری باشه باید بیخیال همه چی بشن بشینن از اینا شکایت کنن😂
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
نباید قطع میکردی باید جدی و محترمانه میگفتی که این دوستم بود و با من بود که این حرف رو زد با شما ن ...
بخدا من خیلی ذوقی شدم ک پلیسه خوش اخلاق بود و خوب جوابمونو داد ولی یهو ک اینجوری گفتن ب همکارشون هول کردیم، اصن دیگه نمیدونستیم چیکارکنیم سریع قطع کردیم🥲بخدا قصدمون مزاحمت نبودا
😭😂خب بعضیا ب دل میگیرن، ماهم ک بدشانسسساز الان خودمو آماده کردم چی بگم😂چجوری تو زندون دَووم بیارم ...
حالا تو ذوقت نخوره
اکثر اینایی که تلفن جواب میدن سرباز عادین🥲😂😭
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
کلی پرونده دزدی وو...ریخته نمیرسن به گردش که رسیدگی کنن یک شکایت ساده میکنی دادگاهش میوفته ۵ ماه دیگه😂