2777
2789
عنوان

کودک بدخواب

82 بازدید | 13 پست

سلام خانوما.من یه دختر ۶ماهه دارم شب تا صبح خیلی تند تند بیدار میشه منم خسته شدم یه پسرم دارم که ۴سالشه بلاخره باید به اونم برسم و کلی کار خونه موندم چیکار کنم خوابش خوب بشع دکتر دیفن و کتوتیفن پیشنهاد داد ولی یکی دوبار استفاده کردم راستش دلم نیومد کمکم کنید اگه راهی بلدین

همیشه آینددمو روشن میبینم..😊😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما دلیلی داره  من پسرم وقتی تند تند بیدار میشه یا گرسنشه یا جایی از بدنش درد میکنه

والا شبا بهش سرلاک میدم پس سیر میشه یعنی ممکنه دل درد داشته باشه از کجا بفهمم

کاش میدونستم دلیلش چیه

خب دلیلشو پیدا کن اگه شیر میخواد که معلومه سیر نمیشه باید سیرش کنی ،اگه بیقراره و گریه میکنه جاییش درد میکنه ،اگرم الکی بیدار میشه مثل پسر من فقط نگاه میکنه خوابشو تنظیم کن ،در طول روز نذار زیاد بخوابه 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
خب دلیلشو پیدا کن اگه شیر میخواد که معلومه سیر نمیشه باید سیرش کنی ،اگه بیقراره و گریه میکنه جاییش د ...

بلند میشه نگاه میکنه به نظرت از ساعت چند بیدار نگهش دارم الان داره میخوابه

خب دلیلشو پیدا کن اگه شیر میخواد که معلومه سیر نمیشه باید سیرش کنی ،اگه بیقراره و گریه میکنه جاییش د ...

احتمال داره از پرخوری بدخواب بشه؟

بلند میشه نگاه میکنه به نظرت از ساعت چند بیدار نگهش دارم الان داره میخوابه

من پسرمو ساعت هشت تا نه صبح بیدار میکردم ،دو تا چهار تقریبا میخوابید،شبم ساعت ده میخوابید ولی غذا خوب میدادم که سیر بشه ،بازیم میکردیم باهاش خسته میشد حسابی میخوابید 

ممنون دوست گلم امیدوارم راهکار شما چاره ساز باشه😚😚

ان شالله،جای خوابشم تنظیم کن لباساش راحت باشه،هوای اطرافشم نه خیلی گرم باشه نه خیلی سرد