2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

602 بازدید | 65 پست

از دیروزه حالم خیلی بد شده رفتم پیش ماما سونوی هفته پیش رو ازم خواست اون هفته که رفتم سونو ۶ هفته و ۱ روز بودم که ساک حاملگی و جنین دیده شد ولی ضربان قلب نداشت و گفت هفته دیگه بیا سونو تکرار شه... وقتی ماما سونو رو دید گفت اینکه قلب نداره و بخاطر لکه بینیت احتمال سقط بالاست و فقط بهم میگفت سقط کردی بیا خبرشو بده.... بخدا از دیروزه خیلی بهم ریختم و فقط گریه😭😭😭 

نمیخوام بچمو از دست بدم بعد یه سال چشم انتظاری😭😭😢😢

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز خیلی زوده برای ناراحت شدنت چند روز صبر کن بعد پیش دکتر زنان برو نه ماما امیدوارم همه چی خوب باشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

چه ماما بدجنسی بجا اینکه آرامت کنه امید بده استرس میده انشاالله قلبش تشکیل میشه خانمی اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد اللهم صل علی محمد وآل محمد

الهی به امیدتو خدایاشکرت

تاریخ پریود ات کی بوده آخرین بار به حساب خودت سن بارداری چقدره؟؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

واسه چی رفتی پیش ماما! 

پس دکتر زنان چکاره اس؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

وا چه زود خودتو باختی 

من هفته 6 رفتم قلب نداشت بعد لک بینی داشتم تا هفته هفتم هفته هشتم رفتیم قلب داشت خدا رو شکر سالم بود 

تلقین نکن هیچی نیست بعضی از ماما و دکتر ها الکی میترسونن

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
خیلی زود رفتی سونو  من 8هفته رفتم برو متخصص زنان

سونو رو بخاطر لکه بینی رفتم...الان ۷ هفته و ۴ روزمه فردا برم سونو قلبش تشکیل شده یعنی؟؟؟😢😢😢

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

سونو داخلی کرد یا خارجی؟؟تو سونو داخلی زود تشخیص میدن حتما دکتر زنان برو ماما اخه چه ربطی به سونو داره