با عرض سلام، لطفا خانوم های محترمه بگید چیکار کنم؟
خانومی در محل کارم هستند، تقریبا ماهی دو یا سه بار شاید هم کمتر ایشون رو می بینم، دو سالی هست باهشون سلام و علیک ساده دارم، اما چند ماهیه خیلی به دلم نشستن، مجذوب سادگی و نجابتشون شدم، از بیداری تا خواب تو فکرشم، احساس می کنم همونیه که من می خوام، برخی شب ها خوابش رو می بینم، تا دیر وقت بیدارم و فقط به ایشون فکر می کنم، اخیرا تمرکزم رو تو کار از دست دادم، خیلی سر به راه شدم، نمازم رو سر وقت می خونم، نماز صبح می خونم، چند وقتی بود نمازم رو نمی خوندم، قصد ازدواج نداشتم، ولی الآن شدیدا میل به ازدواج پیدا کردم، دوست دارم بهش محبت کنم، بهش کادو بدم، اینو هم بگم فعلا خونه ندارم، ولی احساس می کنم دو نفری با هم می تونیم یه زندگی ساده و بدون مشکل رو تشکیل بدیم، من شاغلم، ایشون هم شاغل در یه جای خوب هستند و یه جورایی همکار هستیم، از لحاظ حقوقی تقریبا تو یه سطح هستیم، اخیرا مادرم برای ازدواج نکردنم خیلی نذر و نیاز کردن، حتی سر نماز گریه هاش رو دیدم😢😢حتی بهم گفته شیرم رو حلالت نمی کنم😢😢تا الآن کسانی رو که معرفی کردن به دلم ننشسته بود یا هر جا می رفتیم بعد اتفاق بدی برامون می افتاد و کلا بی خیال ازدواج شده بودم
آیا این خانوم رو خدا سر راه من قرار داده؟؟ آیا احساس من به ایشون دو طرفه هست؟؟بهترین کاری که می تونم الآن بکنم چیه؟؟ صبر کنم؟؟ می ترسم برم جلو و جواب نه بشنوم، همه چیز رو بسپرم دست خدا و هیچ کاری نکنم خوبه؟؟آیا این ربطی به دعاهای مادرم داره؟؟ چرا قبلا هیچ احساسی به این خانوم نداشتم و یک هو به دلم نشست؟؟
انرژیم اخیرا خیلی بیشتر شده، این می تونه از احساس خوب این خانوم به من هم باشه؟؟ زمانی که با هم هستیم، در سکوت نگاه های ریزی هم ایشون و هم من دارم، از در که وارد می شم چشمم میفته به چشمش و دلم هری می ریزه پایین، آیا می تونه این احساس دو طرفه باشه یا همش توهمات ذهن منه، و خیلی سوال دیگه
بهترین کاری که می تونم الآن انجام بدم چیه؟؟؟؟