2789
عنوان

بیبی چک

201 بازدید | 19 پست

الان دوره تخمک گذاریم هست . ماه قبل ۱۰ پریود شدم مثل همیشه .

امروز دوبار آب بالا آوردم و تهوع و سرگیجه شدید داشتم دکتر گفت ازمایش بده احتمالا بارداری . ازمایشگاه بستس بیبی چک زدم منفی بود . پریود بعدیم ۱۰ اسفند هست . 

لازمه دوباره بیبی چک بزنم؟؟ عقدم دخول نداشتم فقط مالش که اونم ممکنه یک در هزار باردار بشم . دکتر این حرفو زد استرس گرفتم😭😭دوست ندارم حامله باشممم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا😭😭 چرا اینجورین شماهااا 😭گرده افشانی کردین مگه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ویار قبل موعد ندیدم تا حالا😐

باردار نیستی نگران نباش

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خدایا😭😭 چرا اینجورین شماهااا 😭گرده افشانی کردین مگه

بخدا یک در هزار احتمال نمیدادم باردار باشم دکتره خانوم بود اینو گفت .

منم برای اولین بار تو این ۲۴سال اینطور شدم تاحالا تو عمرم این مدلی نبود همیشه چشمام تار میدید و سرگیجه داشتم . ولی اینبار همه چیو میبینم فقط اطرافم دور سرم میچرخه .

اون دوباریم که بالا  آوردم آب بود فقط مثل بزاق دهان درحالیکه تا حالا اینطوری بالا نیاورده بودم

الان تخمک‌گذارینه

بعد الانم علائم بارداری داری؟

نمیشه که دختر

علائم بارداری از هفته شیشم هفتم تازه شروع میشه

تو از استرس اینجوری شدی

بعدم شماهایی که می‌ترسین تو عقد باردار شین خب قرص بخورین

با دعا جلوگیری می‌کنین؟

از عوارض سریالای تلویزیون!

حتی به فرض محال که باردار و بد ویار باشی برای بالا آوردن زوده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دکتر که نمیدونه رابطت در چه حده خودت که میدونی از رو هوا نمیشه حامله شد

بهش گفتم گفت ازمایش بتاعه چیه ازونا بده  ازمایشگاه بسته بودم منم استرس داشتم نمیتونستم تا شنبه صبر کنم

بخدا یک در هزار احتمال نمیدادم باردار باشم دکتره خانوم بود اینو گفت .منم برای اولین بار تو این ۲۴سال ...

بخاطر استرسه شاید، معدت شاید بهم ریخته فشارت بالاپایین شده هراحتمالی هس غیر بارداری

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣