2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست
یعنی اخزین پری شما 10 بهمن بوده بذار برسی به 10 اسفند بعد بترس با این استرسی هم که رفتی پیشوازش قطعا ...

بخدا من اصلا احتمال بارداری نمیدادم . تاریخ پریود قبلیم رو گفتم .

تازه گفتم که دخول نداشتم ولی ازمایش نوشت 😅 الکی استرس گرفتم مرسی واقعا

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بهش گفتم گفت ازمایش بتاعه چیه ازونا بده ازمایشگاه بسته بودم منم استرس داشتم نمیتونستم تا شنبه صبر ک ...

و اینکه اب اوردی بالا؟؟؟؟ مگه زودپزه مه اینقد سریع عمل کنه و ویار بگیری 😂ویار اکثرا از 8 هفتگی بارداری شروع میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا من اصلا احتمال بارداری نمیدادم . تاریخ پریود قبلیم رو گفتم .تازه گفتم که دخول نداشتم ولی ازمایش ...

دکتره خیلی نادان تشریف داشتن یا خواسته بترسونتتون من با بی بی چک مثبت و دوهفته تاخیر رفتم دکتر گفت چون هالش کمرنگ باردار نیستی حتی ازمایشم برام ننوشت رفتم ازاد سونو و ازمایش دادم تا باردارم 😂😂 بعد مال شما دو هفته مونده به موعد دکتره احتمال بارداری داده ازمایش خونم نمیتونه تشخیص بده 

مارک بیبی چک مدیکور هست معتبره؟؟ اصلا درست هست؟

اگه پیشاب یا مذی باشه و تا دهانه واژن اصابت کرده باشه احتمال ضعیفی داره حامله باشی نگران نباش، اما دوره عقد کمی بیشتر احتیاط کن حداقل یکیتون شرط تنش باشه، سرایت نکنه

و اینکه اب اوردی بالا؟؟؟؟ مگه زودپزه مه اینقد سریع عمل کنه و ویار بگیری 😂ویار اکثرا از 8 هفتگی بارد ...

اره اب بالا آوردم معدم خالی بود دیشب ساعت ۸شام خوردم . 

یه بار صبح از خواب پا شدم ساعتای ۸صبح اب بالا اوردم بی رنگ و شفاف مثل بزاق شاید یک دهمش غذا بود .

بعدش یه چای نباط خوردم رنگش تیره بود چایی . ولی بعد پنج دقیقه همون چای نباط رو درست با همون مزه شیرینی نبات  کاملا شفاف و بزاقی بالا اوردم حجم خیلی زیاد . 

خودم چون سرگیجه داشتم و قبلا روده تحریک پذیر داشتم و چون دوشنبه دعوای بدی با خانوادم داشتم احتمال میدادم عصبی باشه و تهوع و درد شکم برای   روده تحریک پذیرم و درد و سرگیجه شدید هم یه باری عصبی جدید. و یا مسمومیت غذایی.

ولی خب هم چون بعد گذشت دوروز از دعوا اینطور شدم و اینکه سرگیجم همچنان ادامه داره و انگار همه چی دور سرم میچرخه و اصلا تار نمیبینم .  گفتم برم دکتر شاید چیز خطرناکی باشه . که دکترم اینجوری گذاشت تو کاسم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت