2777
2789
هنوز مامان بابام نمی‌دونن فکر میکردن سال بعد میرم الان یهویی بهشون بگم جمع کنید بریم تهران ثبت نام د ...

گفتن۲۸ام باس بری ت سایت دانشگاه فک کنم اینترنتی ثبت نام کنی

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از کجا مگه تهران قبول شدی؟؟؟ازاد چه مقطعی و رشته ای؟؟؟واقعا می تونی چهار بار در هفته دانشگاه‌ بیای،؟ ...

خوابگاه هست دیگه 😶 البته دانشگاه آزاد خوابگاه نداره اما خوابگاه های خصوصی دیگه هست 

مشهدم کارگردانی تهران مرکز قبول شدم 

سوابق دولتی برای ارشده...نه کاردانی کارشناسی

مگ میشه خیلیا مهر با سوابق رفتن الانم یکسری از رشته ها ک هنو ظرفیتاشون خالی مونده بود با سوابق پذیرش داشتن

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

مهندسی صنایع که عالیه...من تو شرکت عمرانی کار‌می کردم..مهندس صنایع خانم استخدام کردیم برای برنامه زم ...

داداشم مهندسی مکانیک خونده خودش تو همون بحث کارخونه اینان میگه رشته خیلی خوبیه ولی هرکسی ی چیزی میگه ادم استرسی میشه الان شما گفتی عالیه ی قوت قلبی شد برام ولی تاپیک قبلی ی اقایی گفتن بازار کارش خوب نیست بدتر استرسی شدم🤕🥴🥴

خوابگاه هست دیگه 😶 البته دانشگاه آزاد خوابگاه نداره اما خوابگاه های خصوصی دیگه هست مشهدم کارگردانی ...

عشقم پیشنهاد میدم اول ب خانواده بگی ببینی چ ری اکشنی دارن اوکیو میدن یا نه 

خوابگاهم فکر کنم بتونی بگیری ولی خب هزینه کامل باید بدی دیگ 

خوابگاه هست دیگه 😶 البته دانشگاه آزاد خوابگاه نداره اما خوابگاه های خصوصی دیگه هست مشهدم کارگردانی ...

خودت می دونی ها اما واقعا نمی ارزه برای دانشگاه ازاد بیای تهران!

اطراف شما علمی کاربردی نیست؟؟؟یا ازاد تو مشهد نبود

خوابگاه زیاده اما واقعا هزینه تهران خیلی بالاست...

پس شک نکنم برم دخترمو رشته ی حقوق تو دانشگاه غیرانتفاعی ثبت نام کنم...چون هزینه اصلا برام مهم نیست

بله ثبت نام کنید اگه خودشم مشتاقه 

من خودمم غیرانتفاعی اوردم... غیرانتفاعی من سرچ زدم محیطش عین موسسه میمونه کوچیک تر از دانشگاه ازاده ولی میگن مهم اون مدرکه و اینده شغلی دیگ 

شمام اگ میتونید ساپورت کنید بنظرم رشته خوبیه من خودم الویت اولم حقوق بود ولی الویت دوممو قبول شدگ 

داداشم مهندسی مکانیک خونده خودش تو همون بحث کارخونه اینان میگه رشته خیلی خوبیه ولی هرکسی ی چیزی میگه ...

نه بابا بازارش خوبه....اما شاید خیلی تخصصی سرکار نداری اما من چون سالها کار کردم همه شرکت ها مهندس صنایع می خوان...نرم افزار هاش رو یاد بگیر.مهمه.

بعدش ارشد بازرگانی بخون بهتره

نه بابا بازارش خوبه....اما شاید خیلی تخصصی سرکار نداری اما من چون سالها کار کردم همه شرکت ها مهندس ص ...

مرسی از وقتی که گذاشتید و راهنمایی😍💕❤️

امیدوارم بهترینا اتفاق بیوفته براتون