2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقدر عالی‌..پس گل نوشکفته ای..خیلی اوایل دانشگاه شیرینه....مواظب باش از الان معدل بالا باشه...تا همش ...

قربان شما... بله اونم چه گلییی..راستش خیلی استرس دارم از اینده این رشته هیچی نمیدونم دربارش 

نه آزاد معدل کل 17/43 کتبی 16/23

وووای من دهه معدل کتبیم🤣🤦🏻‍♀️

ینی کسی دانشگا دولتی نیورده میخا بدونم معدل باس چقد باشه تا بتونی با سوابق دولتی قبول بشی

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

هنوز مامان بابام نمی‌دونن فکر میکردن سال بعد میرم 

الان یهویی بهشون بگم جمع کنید بریم تهران ثبت نام دانشگاه 😶🤣 پشماشون می‌ریزه قطعا 

راستی شنبه تو سامانه باید ثبت نام کنیم ،؟ کی باید حضوری بریم ؟ من حتی نمی‌دونم آدرس دانشگاهم کجاست 😑

قربان شما... بله اونم چه گلییی..راستش خیلی استرس دارم از اینده این رشته هیچی نمیدونم دربارش

مهندسی صنایع که عالیه...من تو شرکت عمرانی کار‌می کردم..مهندس صنایع خانم استخدام کردیم برای برنامه زمان بندی و کنترل..

استرس نداشته باش...همه چی عالیه..

هنوز مامان بابام نمی‌دونن فکر میکردن سال بعد میرم الان یهویی بهشون بگم جمع کنید بریم تهران ثبت نام د ...

از کجا مگه تهران قبول شدی؟؟؟ازاد چه مقطعی و رشته ای؟؟؟واقعا می تونی چهار بار در هفته دانشگاه‌ بیای،؟باید خونت نزدیک باشه

هنوز مامان بابام نمی‌دونن فکر میکردن سال بعد میرم الان یهویی بهشون بگم جمع کنید بریم تهران ثبت نام د ...

😂😂😂

من عین چی استرس دارم قلبم تو دهنمه... من چی بگم؟ تجربی کجا مهندسی صنایع کجا🤕😂واقعا نمیدونم چ غلطی دارم میکنم... چ رشته ای قبول شدی ؟ دانشگاه دولتی اوردی؟