2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد تو سایت میگه کی حضوری بریم دانشگاه یا از کی ترم اول شروع میشه دانشگاه بنظرت ؟

باس از اسفند دگ شرو بشه ،معمولن سه رو مهلت میدن برا ثبت نام اینترنتی سه روز بعدشم حضوری 

ولی ت دفترچه رشته ها رو زده بود نوبت اول ینی مهر ولی باز همون ورودی بهمن میشیم درسته ؟

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

باس از اسفند دگ شرو بشه ،معمولن سه رو مهلت میدن برا ثبت نام اینترنتی سه روز بعدشم حضوری ولی ت دفترچه ...

منم همینو می‌خوام بدونم...خدا کنه همین ورودی بهمن بزنن ..نگن برید سال دیگه 

من از طریق انتخاب رشته چیزی گ میخواستم قبول نشدممیشه حضوری برم ی رشته ثبت نام کنم؟

فک نکنم ولی قبلنا برا پیام نور حضوری میرفتن بنظرم یه سوالی بکن احتمال داره بشع

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بله ثبت نام کنید اگه خودشم مشتاقه من خودمم غیرانتفاعی اوردم... غیرانتفاعی من سرچ زدم محیطش عین موسسه ...

آره خودش خیلی مشتاقه...علاقه داره..میخاد بشه خانوم وکیل آینده

آره همجوره ساپورتش میکنم.....از جونو دل براش مایه میزارم..تا بشه آنچیزی که دلش میخادو منو باباشو سربلند کنه......درآینده تو زندگی خودشم سربلندوباسوادعالی باشه و هیچکی نتونه دورش

بزنه

من از طریق انتخاب رشته چیزی گ میخواستم قبول نشدممیشه حضوری برم ی رشته ثبت نام کنم؟

نه عزیزم .پذیرش فقط از طریق سامانه و تو زمان مقرر‌‌..الان که گذشت....برای بعدا سوابق بزن....علمی کاربردی هم عالیه اگه تهرانی همه رشته ها رو دارن..