2777
2789

برگشته میگه چرا منو بابا و داداش جی جی داریم ولی مثل تو و مادربزرگ  نیست؟ چرا ما داریم ؟برای چیه؟

بهش گفتم خداوند قبل از این که پسرها رو خلق کنه  تو شکم مامانشون همشون  دختر هستمد بعد ب مرور زمان توی شکم تبدیل ب پسر میشن

به همین خاطر مردها هم جی جی دارند اما چون پسر و مرد هستند دیگه  رشد نمیکنه 

خوب گفتم ؟ 

بارداری بچه تو شکم رو  اینا رو میدونه چون خودم تازه زایمان کردم 

۷ سالشه خوب جواب دادم ‌؟

خیلی قانع نشد 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

ببخشید برام سوال پیش اومد چرا بچه باید جی جی شما یا مادرتون رو دیده باشه  😬

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال خانما رو از کجا دیدهقضیه مشکوکه بررسی کن

دائمه بچه شیر میدم جلوش دیده دیگه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
ببخشید برام سوال پیش اومد چرا بچه باید جی جی شما یا مادرتون رو دیده باشه 😬

نوزاد شیرخوار دارم خوب....

اها منظورش اینهاره جوابتون خوب بوده خیلی

نمیدونم چرا جدیدا اینقدر کنجکاو شده خیلی سوال میپرسه که گاهی اصلا جوابی براش ندارم 

نمیدونم چرا جدیدا اینقدر کنجکاو شده خیلی سوال میپرسه که گاهی اصلا جوابی براش ندارم

بچه ها توی این سن خیلی کنجکاو میشن عادیه کاملا

کتاب های روانشناسی کودکان رو بخونید یا پیجی از روانشناس کودک هست نگاه کنید اموزش ببینید

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️