2789
عنوان

خیانت دیدن

329 بازدید | 35 پست

من چت نامزدمو تو عقد دیدم با یه دختر قرار گذاشت بره ببینتش ازش جدا شدم. بعضیارو میبینم هزار بار خیانت میبینن میسازن، کلا نمیتونم با همچین موردی کنار بیام حالا اخلاقمه شایدم اشتباهه اما خط قرمزمه شدیییید هر چیزیو میتونم بگذرم به جز این مورد واسه همین الان میترسم به ازدواج مجدد فکر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین چندسالته؟

من دوران عقد و نامزدی چندتا نشونه دیدم ولی انقدر سنم کم بود بهم نزدم 😐همش میگم خاک برسرم این از همون موقع ذاتش خراب بوده 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
من دیدم ولی چت بود فقطولی چنان بلایی سرش آوردم راه می‌رفت و میگفت گه خوردم من بچه واشتم

آره به نظرم با بچه واقعا شرایط فرق میکنه واسه تصمیم گیری ولی درکت میکنم کاملا

آره به نظرم با بچه واقعا شرایط فرق میکنه واسه تصمیم گیری ولی درکت میکنم کاملا

من وقتی دیدم مردم 

ولی شوهر من شرایطش خوب بود ۳ماه بود خیانتش فقط و ۳ماه بود تمام کرده بود 

خیلی چیزها ب نامم کرد تا ثابت کنه تکرار نمیکنه

تو رو به جدت منو لایک نکن
من وقتی دیدم مردم ولی شوهر من شرایطش خوب بود ۳ماه بود خیانتش فقط و ۳ماه بود تمام کرده بود خیلی چیزها ...

به نظرم تو این شرایط کارت درست بوده بالاخره بخششم واسه اینجور وقتاس دیگه

چه کردی؟

خیلی مغروره و از آبروش می‌ترسه

گفتم الان میرم ب مامان و بابات میگم حسابتو برسن ازشون حساب میبره 

انقدر کتکش زدم و فوشش دادم

تو دهنی هم بهش زدم 

زااااار میزدم جلوش ک دلش بسوزه

از طرفی چون از آبروش می‌ترسید خیلی دست گذاشتم روش گفتم الان میرم ب همه فامیل میگم ب اقاجونت به همهمه

بعدم ی چیزایی ب نامم کرد

تو رو به جدت منو لایک نکن
من ۱۵سالم بود😶‍🌫️

عزیزممم🥺🥺 خب اون موقع که آدم واقعا خیلی بی تجربه س حالا اگه الان خوب شده اکیه دیگه چون اون موقع حتما شوهرتم کم سن بوده و بی تجربه واسه من نزدیک سی سالش بود