2789
عنوان

خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 35 پست
افرین چندسالته؟من دوران عقد و نامزدی چندتا نشونه دیدم ولی انقدر سنم کم بود بهم نزدم 😐همش میگم خاک ب ...

چ نشونه های دیدی میشه بگی؟

ینی الان بعد ازدواج خیانت میکنه؟

.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزممم🥺🥺 خب اون موقع که آدم واقعا خیلی بی تجربه س حالا اگه الان خوب شده اکیه دیگه چون اون موقع حت ...

نه بعد ازدواجم خیانت کرد اونم بد

فرصت دادم بخاطر بچم ولی خیلی سخته از ذهن آدم پاک نمیشه 

یهو یادم میوفته نمیتونم حرف بزنم دلم میخواد بشینم گریه کنم 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊

اگه بچه داشتی یه جور دیگه بود ماجرا 

اگه بچه نداشتی اما پشتت کسی نبود بازم ماجرا فرق می کرد

اینجا سوییس نیست که تنهایی بشه از پس مخارج زندگی بر اومد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اره من شرایطم قابل بخشش بود ولی من خیلی اذیتش کردم تا بخشیدم ۳ سال زجرش دادم و حقش بود

قطعا حقش بوده ولی واقعا بهت بگم که خیلی زندگیا با بخشش نجات پبدا کرده و کار بزرگی کردی از خدا میخوام دلت با بهترین اتفاقا شاد بشه، اونم جوونی و خامی کرده خوب کردی گذشت کردی

چ نشونه های دیدی میشه بگی؟ینی الان بعد ازدواج خیانت میکنه؟

اره کرد

توگوشیش عکس و پیام دیدم ولی قبول نمیکرد حتی یبار گوشی رو شکوند جلوم 

و چیزای دیگه که نمیشه بگم🫠

اگه بچه داشتی یه جور دیگه بود ماجرا اگه بچه نداشتی اما پشتت کسی نبود بازم ماجرا فرق می کرداینجا سویی ...

آره میفهمم چی میگی یه موقعایی ام آدم مجبور میشه به خاطر یه سری چیزایی چشماشو ببنده رو بعضی چیزا

بهترین کار همینه چون دوباره خیانت میکرد مخصوصا دوران عقد که هنوز تازگی هست .... منم متاسفانه دوسال درگیر طلاق ام داستان من مفصله تو این دو سال که گذاشت رفت ۶ ماه بعدش عدم تمکین گرفت یه جا دور خونه گرفت که برم اذییت ام کنه و خیانت کرده بهم ۱۵ باز خودش همه رو برام تعریف کرد الان نه طلاق میده و کلا بلاتکلیف گذاشته میگه ۵۰۰ میلیون این هفته بده طلاق بدم ندادی یه خونه باید بدی ‌ خیلی حس بدیه و واقعا آزار میبینم 

تصور میکنم چه کار ها براشون کرده دلم میسوزه .. برده کنسرت دختر رو و کادو و تولد .... تازه یکی از کارشو تعریف کرده هر شب رستوران می‌برد حالا با من بود این کارو نکرد اگر میخواستم میشدم زیاد خواه بدون عروسی رفتم سر خونه و زندگی  تقریبا هم خونه هم جهاز با من بود .... یه ماه عسل نبرد اما خودش یبار و با کادر و خواهرش ام یبار رفت ترکیه تو این دو سال جدایی و الآنم اومدم تمکین که ثابت کنم تو سختی هستم تا طلاق بدن 

🕊
نه بعد ازدواجم خیانت کرد اونم بدفرصت دادم بخاطر بچم ولی خیلی سخته از ذهن آدم پاک نمیشه یهو یادم میوف ...

آخ عزیزم میفهمم چی میگی، ولی سعی کن به چشم یه خطا و شیطنت ببینی مردا گاهی وقتا اون لحظه جدی نمیگیرن بعد میفهمن اشتباه کردن و پشیمون میشن

اره کردتوگوشیش عکس و پیام دیدم ولی قبول نمیکرد حتی یبار گوشی رو شکوند جلوم و چیزای دیگه که نمیشه بگم ...

🤕🤕🥺🥺منم نامزد دارم یبار دیدم نامزدم ب ی دختر پیام داد بود دختر سن بالا بود 

گفته بود ی دیقه جواب بدع کارت دارم

وقتی دیدم گردن نگرفت گفت دوستم بوده

ولی قسمش دادم گفتم حقیقتو بگو گفت راستش این قبل تو عاشق من بود من پیشنهادشو رد کردم  دیگه ی طوریی ماست مالی کرد گف فقط بخاطر موضوع کاری بهش پیام دادم

.......

🤕🤕🥺🥺منم نامزد دارم یبار دیدم نامزدم ب ی دختر پیام داد بود دختر سن بالا بود گفته بود ی دیقه جواب ...

اره منم همینو گفت که دوستم پیامش داده اون گفته با گوشی من جواب نمیده با گوشی تو پیام بدم😐

نه یبار من چندبار همچین موضوعی به شکل های مختلف پیش اومد