2777
2789
عنوان

کسی بیرون زدگی دیسک کمر داره

2030 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها 

من ام ار ایمو بردم پیش دوتا دکتر، اولی گفت ۴و۵ دیسکت بیزون زدگی داره بزرگم هست و باید نمیدونم پشت سر هم زیاد نشینی مدت طولانی و پله بالا پایین نکنی و ...

گفتم خب من درد دارم وقتی نیم ساعت یک ساعت می ایستم و گز گز و سوزن سوزن شدن دارم گفت خب دیگه همینه عمل نداری باید بسازی

بعد رفتم پیش ی دکتر خیلی حرفه ای و معروف تر، اون گفت نه دیسک خفیف داری و این علائمت مال اعصاب و هیچ مراعاتی نداری هرکار خاستی بکن و فقط چندتا ورزش داد گفت انجام بده و دو نوع قرص ک وقتی میخوردم ۹۰ درصد درد نداشتم اما چند روز ک تموم شده دوباره دردام شروع شده

شما بیرون زدگی رو چیکار کردین باهاش؟ هردکتری یچیزی گفت بهم و الانم ک درد و محدودیت دارم

اصن از نظر علمی دیسک بیرون زده ممکن جا بره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم دارم حتی جوری بود که کلا یه پام کامل بی حس شد ولی خب با فیزیوتراپی ورعایت کردن خیلی خیلی بهت ...

من تقریبا یک ماه ک متوجه شدم دیسک دارم ( بیرون زدگی ) الان بعد یک ماه ک قرصام تموم شده دردام وحشتناک شزوع شده ،ورزشامم دارم انجام میدم

ولی نفهمیدم حرف کدوم دکتر درسته

شما بیرون زدگی داری؟؟؟؟ یا پارگی دیسک؟ چه مراعاتی کردین

برای دیسک کمر باید وزن کم کرد و فعالیت رو محدود کرد محدود کردن فعالیت هم این نیست که کلا بخوری و بخوابی نه مثلا بچه زیاد بغل نکنی 

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

فیزیوتراپی و مراعات کردن و مدارا کردنمنم همه این مشکلات دارم

چجور‌مدارا و مراعاتی؟ اخه من همیشه درد رو دارم اینجوری ک نمیشه زندگی کرد اول جوونی، وقتیم یکم سرپا باشم میخام خم شم درد زیاد دارک

من تقریبا یک ماه ک متوجه شدم دیسک دارم ( بیرون زدگی ) الان بعد یک ماه ک قرصام تموم شده دردام وحشتناک ...

من دو جای کمرم بیرون زدگی دیسک داشت بعد هر دکتری میرفتم یه چیزی میگفت تا اینکه یکی از پاهام در حین درد شدید کلا بی حس شد 

برای دیسک کمر باید وزن کم کرد و فعالیت رو محدود کرد محدود کردن فعالیت هم این نیست که کلا بخوری و بخو ...

وزنم زیاد نیست، فعالیت زیاد هم ندارم اما همیشه درد دارم و وقتیم یک ساعت سر پا باشم و بخام خم شم درد بیشتر داره

اصن نفهمیدم حرف کدوم دکتر درسته یکی گفت دیسکت بززگ یکی گفت نه 

بعد شما اطلاع ندارین ک دیسک بیرون زده ممکن برگرده سرجاش

چجور‌مدارا و مراعاتی؟ اخه من همیشه درد رو دارم اینجوری ک نمیشه زندگی کرد اول جوونی، وقتیم یکم سرپا ب ...

کاری نمیشه کرد ، زمانی که دیگه دردم خیلی شدید میشه ناپروکسن  استفاده میکنم

زمان قاعدگی هم دردش شدیدتر میشه

من دو جای کمرم بیرون زدگی دیسک داشت بعد هر دکتری میرفتم یه چیزی میگفت تا اینکه یکی از پاهام در حین د ...

الان پاتون بی حس؟؟

خب ب شما گفتن چیکار کنید دکترا؟ نمیشه ک ادم همش با درد و مسکن زندگی کنه

کاری نمیشه کرد ، زمانی که دیگه دردم خیلی شدید میشه ناپروکسن استفاده میکنمزمان قاعدگی هم دردش شدیدتر ...

روزی دوساعت دارم گریه میکنم تز وقتی فهمیدم وافسرده م کرده

شما درد رو همیشه دارین؟ چقدر میتونین ایستاده باشین؟

وزنم زیاد نیست، فعالیت زیاد هم ندارم اما همیشه درد دارم و وقتیم یک ساعت سر پا باشم و بخام خم شم درد ...

تا اونجا که اطلاع دارم شما یه سری حرکات ورزشی و اب درمانی نیاز دارید با وضعیت که خودتون شرح دادید

درمورد اینکه برگرده تا به حال نشنیدم بیشتر درمورد عملش شنیدم و دیدم 

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

دیگه رفتم دکتر نوشت چند جلسه فیزیوتراپی بعد وقتی رفتم پیش فیزیو تراپی عکس ام آر آی وگزارش ام آر آی رو برد پیش متخصص ارتوپد نشون داد ودکتر گفته بود دیسک نزدیک به نخاع هست اگه عمل کنیم ممکن هست کلا فلج بشه دیگه اومدن منو فیزیوتراپی کردن ورزش دادن ویه دستگاهی بود اسمش یادم نیست گذاشتن داخل اون از دوطرف میکشی وخلاصه با کلی رعایت کردن الحمدالله بهتر شدم

روزی دوساعت دارم گریه میکنم تز وقتی فهمیدم وافسرده م کردهشما درد رو همیشه دارین؟ چقدر میتونین ایستاد ...

وقتی صبحها بیدار میشم دردش بیشتره، زمانی که بیشتر از یک ربع رو زمین میشینم بیشتر میشه و یا یه بار سنگین بلند کنم ..