2777
2789
عنوان

کسی بیرون زدگی دیسک کمر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 27 پست

الته این هم بگم به من گفتن اصلا سوار ماشین وموتور نشو ممکن هست داخل دست انداز بیوفته وآسیب شدید به نخاع وارد بشه وفلج بشی مثلا میگفتن اگه ۵ دقیقه وایسادی ۵دقیقه بشین ۵ دقیقه دراز بکش و۵ دقیقه راه برو حالا شما هم نگران نباش حتما برو فیزیو تراپی وکارهای که میگه کلا انجام بده ورعایت کن ان شاالله خوب میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه رفتم دکتر نوشت چند جلسه فیزیوتراپی بعد وقتی رفتم پیش فیزیو تراپی عکس ام آر آی وگزارش ام آر آی ر ...

هیچکدوم دکترا بمن نگفتن فیزیوتراپی رو، فقط دکتر دومی بهک ی برگه داد ک ورزشا بود گفت بهتر اینارو انجام بدی وگرنه مشکل خاص و جدی نداری و از اعصاب و دیگه هم ن پیش من نه هیچ دکتر دیگه ای نرو

ورزشارو هر روز انجام دادم ولی قرصام ک تموم شده دوباره دردم شروع شد، نمیدونم چیکار کنم دیگ 

دیگه رفتم دکتر نوشت چند جلسه فیزیوتراپی بعد وقتی رفتم پیش فیزیو تراپی عکس ام آر آی وگزارش ام آر آی ر ...

خب خداروشکر.

دکترایی ک من رفتم اولی ترسوندم ک بزرگ دیسکت و باید کلی چیزا گفت رغایت کنی

دومی گفت نه دیسکت خفبف و مشکلی نداری و این علایم مال اعصاب و این قرصا خوردی دیگ ن پیش من بیا نه هیچ دکتر دیگه ای

اما قرصام ک تموم شده الان دوباره دردام شروع شده 

نمیدونم چیکار کنم

هیچکدوم دکترا بمن نگفتن فیزیوتراپی رو، فقط دکتر دومی بهک ی برگه داد ک ورزشا بود گفت بهتر اینارو انجا ...

اشکال نداره خودت برو دکتر عمومی بگو برات ۱۰ جلسه بنویسند اونجا متخصص فیزیوتراپی کلا راهنمایی میکنه

الته این هم بگم به من گفتن اصلا سوار ماشین وموتور نشو ممکن هست داخل دست انداز بیوفته وآسیب شدید به ن ...

اخه هیچکدوک تز دوتا دکتر برام فیزیوتراپی ننوشت ،فقط دومی دارو نوشت برا یک ماه و گفت این برگه رو بگیر این ورزشارو بکنی بهتره ،خیلی تاکید و اصراری هم نداشت ب همون ورزش

ولی خب من الان درد دارم نمیدونم چیکار کنم

خب خداروشکر.دکترایی ک من رفتم اولی ترسوندم ک بزرگ دیسکت و باید کلی چیزا گفت رغایت کنیدومی گفت نه دیس ...

گلم همین کارایی که گفتم انجام بده حتما فیزیوتراپی برو خوب میشی میگم من چند سال درگیرش بودم دکترا متوجه نشدن بعد که کلا پام بی حس شد اونم یه دکتر عمومی برام نوشت فیزیوتراپی دیگه اونجا متخصص ارتوپد  فهمید راهنمایی کرد

الان پاتون بی حس؟؟خب ب شما گفتن چیکار کنید دکترا؟ نمیشه ک ادم همش با درد و مسکن زندگی کنه

الان فقط یه قسمت از باسن بی حس هست ولی خب خداروشکر خب خیلی بهترم میگم کل پام بی حس بود جوری که میلنگیدم انگار پام کوتاه وبلند شده بود این جریان برا دوسال پیش هست 

گلم همین کارایی که گفتم انجام بده حتما فیزیوتراپی برو خوب میشی میگم من چند سال درگیرش بودم دکترا متو ...

حتما میرم پس فیزیوتراپی رو امیدوارم رو منم تاثیر بذاره.

دیسک بیرون زده ممکن برگرده سرجاش؟؟

الان فقط یه قسمت از باسن بی حس هست ولی خب خداروشکر خب خیلی بهترم میگم کل پام بی حس بود جوری که میلنگ ...

الان مشکلی ندارین دیگ؟ درد کمر چی

یا اینکه میتونین ساعت طولانی سرپا باشین