2777
2789

شرایط زندگیم جوریه ک از برج2 اوضاع مالیم خوب میشه ولی همش دارم غصه عیدو میخورم پول زیادی ندارم لباسای موردعلاقمو بخرم فقط میتونم یه دست لباس بیرونی بخرم🥲 و یه دست لباس خونگی

دیگه هیچی

اما برج 2 اوضام خوبه

نامزد کردم دانشجوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه خوردن حلش نمیکنه پس ناراحت نباش..قرار نیس اینطور بمونه..عید هم چیز خاصی نیست عزیزم یه دست لباس کافیه بعد عید میخری باز..یسری چیزا ارزش ناراحتی نداره..م خودمم واسه عید لباس نمیگیرم

الان گرونی کار نیس درامد کمه غصه نداره..ماهرسال عید میریم مسافرت جمعیتمونم زیاده ولی تاالان حتی ۱میلیونم جمع نکردیم براعید و مسافرت ولی توکل کردم بخدا خودش درس میکنه برامون واقعا مردا گناه دارن خیلی فشار روشون هس..منم خیلی چیزا دلم میخواد اما خب خیلی شرایطا سخت شده

من عیدا اصلالباس نمیخرم سنمم زیاد نیس ک بگم ازم گذشته ۲۵ ام..ولی بعدعید یاهروقت داشته باشم میخرم شوهرم ک کلا اصلاتوفکر برا خودش نیس فقط برا من و پسرم ولی خب من نمیگیرم توهمون مسافرت اگ چیزی ببینم میخرم..ایشالا برا ماهم جوربشه تاعید ی چیز جمع کنیم برا مسافرتمون اخلاق پسرمم جوریه هرچیز میبینه میگ میخوام

غصه خوردن حلش نمیکنه پس ناراحت نباش..قرار نیس اینطور بمونه..عید هم چیز خاصی نیست عزیزم یه دست لباس ک ...

من همیشه جز شیکپوشا بودم ولی امسال نمیتونم لباس بخرم زیاد خیلی هم خودمو با بقیه مقایسه میکنم دست خودم نیست انگار روحم مریض شده

من همیشه جز شیکپوشا بودم ولی امسال نمیتونم لباس بخرم زیاد خیلی هم خودمو با بقیه مقایسه میکنم دست خود ...

نه عزیزدلم مدام با خودت صحبت کن و قانع کن خودتو که هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه یکم دیرتر لباس بخری❤

الان گرونی کار نیس درامد کمه غصه نداره..ماهرسال عید میریم مسافرت جمعیتمونم زیاده ولی تاالان حتی ۱میل ...

اره واقعا گرونی بیداد میکنه ماهم این ماه و اسفند درامدی نداریم مجبوریم سر کنیم

یه دست بیرونی میتونی بخری با یه دست راحتی

بازم غصه می خوری و ناراحتی ؟ 😐

تازه ماه بعدش هم قراره اوضاعت بهتر شه

خوبه که توقعت بالاست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من عیدا اصلالباس نمیخرم سنمم زیاد نیس ک بگم ازم گذشته ۲۵ ام..ولی بعدعید یاهروقت داشته باشم میخرم شوه ...

اخی عزیزدلم انشالله خدا بهتون روزی و برکت بده یهو اوضاع هممون خراب شد خدا به هممون کمک کنه🥲🥺🩷🩷🩷