2777
2789
عنوان

کسایی ک محصول پوستی میشناسین

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست
خب عزیزم میگم هیالورونیک اسید کارش آبرسانیه شما که ژل ابرسان داری دیگه نیازی به اون نیست اگه خیلی عا ...

واااای اره عین خواهرمی 😂😂اونم همیشه میگه تو فقط عاشق سرمی 😂😂😂یکم منافذ دارم نیاسکامید پنج درصد بگیرم؟؟؟؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

خب گرفتم دارمش ژل ابرسان رویوال هیالورونیک داره پس بجاش نیاسنامید بگیرم بنظرت؟

فواید زیادی داره. اگه میخوای حتما یه چیزی بخری اره به جای هیالورونیک اسید اینو بخر

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه برایت مکس عالیه ک خب چه کارایی برات کرد؟

دو نوع ضد جوشش رو استفاده كردم

يكي اورژانسيه و شب بزني تا صبح اوكيه

چربي پوستم تا حدودي كنترل ميكنه

يعني برق نميزنه پوستت چربي طبيعيه

بعد ابرسانش فوق العادس پوستو خيلي نرم ميكنه 

ضد افتاب فيزيكالشم استفاده ميكنم فقط چون زينك اكسايد داره يه درجه پوستو روشن ميكنه ولي اگه پوستت روشن باشه زيادي فرق نميكنه من كه مشكلي ندارم ولي بنظرم ضد افتاب معموليم داشته باشه

در كل ، همه محصولاتش عاليه 

ژل شستشو صورتی که میخری تو ترکیباتش نگاه کن بعضیا هیالورنیک دارن مثل نتروژینا نارنجی

ژل ابرسانم هیالورونیک داره من سرمارو خیلی دوسدارم گفتم بگیرم نیاسنانید میگیرم کافیه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ژل ابرسانم هیالورونیک داره من سرمارو خیلی دوسدارم گفتم بگیرم نیاسنانید میگیرم کافیه

اگه خوبه بخر استفاده کن ولی پوستهایی که مشکل خاصی ندارن یه ژل شستشو یه آبرسان و یه ضدآفتاب واسش کافیه من روتین خودم همینه .