2777
2789
عنوان

کسایی ک محصول پوستی میشناسین

148 بازدید | 27 پست

من جوشم یکوچولو مستعد جوش وچرب در حد دوسه لکه قرمزجای چوش دارم که عمیق نیس و میخوام پوستم شاداب باشه ژل ابرسان دارم بنطرتون کنار هیالورونیکم بگیرم ؟؟؟؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابرسان به تنهایی کافی نیس باید مرطوب کننده روش بزنی حتمااا هیالوریک همون آبرسانه دیگه نمیخواد

باید روی سرم یا ژل باشه یا مرطوب کنننده من ژل دارم الان سرم میخوام بگیرم

رو پوستی که جوش فعال داره آبرسان نزنیدژل شستشوی نیتروژینا (زردچوبه)خیلی خوبهپماد آلفا هم برای ترمیم ...

نه گلم خیلییییییی کم در حد همون جوش پریودی ولی خب اره وقتایی ک جوش زدم تا خوب نشه ابرسان نمیزنم یه پن دارم محشر 

سرم لازم نیست عزیزم مرطوب کننده بخر روش بزن

خب اخه هیالورونیک ندارم شما سرم هیالورونیک رویوال شنیدین؟هم نیاسنامید داره هم هیالورونیک 

خب اخه هیالورونیک ندارم شما سرم هیالورونیک رویوال شنیدین؟هم نیاسنامید داره هم هیالورونیک

خب عزیزم میگم هیالورونیک اسید کارش آبرسانیه شما که ژل ابرسان داری دیگه نیازی به اون نیست 

اگه خیلی عاشق سرمی میتونی یه سرم دیگه بخری مثل سرم رتینول ژنوبایوتیک

نه گلم خیلییییییی کم در حد همون جوش پریودی ولی خب اره وقتایی ک جوش زدم تا خوب نشه ابرسان نمیزنم یه پ ...

خیلیم خوب

پس همون شوینده ای که معرفی کردم+تونر

کرم آبرسان نیتروژینا (زردچوبه) یا سیمپل

ضد آفتاب فلویید مای یا لافارر

نوشیدن آب کافی

مصرف روزانه میوه و سبزیجات

ورزش روزانه

پرهیز از غذاهای سرخ کردنی و فست فود (سالم خوری)

رعایت این موارد باعث میشه که پوست و موی شاداب و سالمی داشته باشید

یه بار از یه متخصص پوست شنیدم که میگفت خرید سرم هیدروپونیک اسید لازم نیست. پایه مراقبت پوستی همون شوینده مرطوب کننده و ضدافتابه.  تازه میگفت خیلی از محصولات پوستی توشون هیالورونیک اسید رو دارن. میتونی یه مرطوب کننده بخری که توش هیالورونیو اسید داشته باشه که دیگه سرم جدا نخری

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
من كلي مارك امتحان كردم اخر يكي جواب داد فقط هرچي ميخواي تهيه كني از اون مارك تهيه كنبرايت مكستبليغ ...

عه برایت مکس عالیه ک خب چه کارایی برات کرد؟

یه بار از یه متخصص پوست شنیدم که میگفت خرید سرم هیدروپونیک اسید لازم نیست. پایه مراقبت پوستی همون شو ...

خب گرفتم دارمش ژل ابرسان رویوال هیالورونیک داره پس بجاش نیاسنامید بگیرم بنظرت؟