سلام بچه ها من اون اکانتمو که با شماره فعلی ایجاد کرده بودم به شماره دیگه انتقال دادم همون بخش تو روبیکا که زده تغییر شماره حالا اگه کسی این شماره جدیدم و نداشته باشه میفهمه که منم ؟ بهش پیام میره که شمارم و تغییر دادم اگه کسی تجربه داره حتما بگه
اره متاسفانه براش پیام میره که فلانی تغییر شماره داد🤦🏻♀️😂
اخه من با گوشی یکی از فامیلامون نگا کردم هم شماره قبلی و داشت هم شماره جدیدم و که اکانتمو بهش انتقال دادم ولی اصلا نگفته بود که شماره تغییر پیدا کرده دقیقا کجا مینویسه که شماره تغییر پیدا کرده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی نگران نباش من چندماه پیش تغییر شماره دادم واسه همه رفته بود الانم کلا پاکش کردمنگران نباش اگه بر ...
این کسی که دستم خورده بهش زنگ زدم چند ماهی به این اکانتش نیومده زده آخرین بازدید خیلی وقت پیش میخوام این اکانتم و حذف کنم ولی خب میگه از آخرین حذف اکانت باید ۳۰ روز بگذره حالا باید ۳۰ روز بگذره تا بتونم حذف کنم خداکنه تا اون موقع هم تو این اکانتش نیاد اگه حذف کنم دیگه کسی نمیفهمه که منم؟ همون مینویسه حساب کاربری حذف شده