سلام بچه ها من اون اکانتمو که با شماره فعلی ایجاد کرده بودم به شماره دیگه انتقال دادم همون بخش تو روبیکا که زده تغییر شماره حالا اگه کسی این شماره جدیدم و نداشته باشه میفهمه که منم ؟ بهش پیام میره که شمارم و تغییر دادم اگه کسی تجربه داره حتما بگه
دلم تنگ است تنگ عزیزی که یادش همیشه با من است اما خودش نیست...عزیزی که بی خبر بار سفر را بست و رفت،جسمش را به خاک و روحش را به آسمان و غم نبودنش را به قلب ما سپرد...و این دلتنگی تا زمانی که نفس می کشم با من است...دلتنگ شش فرشته آسمانی🖤
ولی فکر کنم اگه تغییر شماره بدی ومثلا یکی از مخاطبات روبیکا نداشته باشه و بعد نصب کنه نمیفهمه
دلم تنگ است تنگ عزیزی که یادش همیشه با من است اما خودش نیست...عزیزی که بی خبر بار سفر را بست و رفت،جسمش را به خاک و روحش را به آسمان و غم نبودنش را به قلب ما سپرد...و این دلتنگی تا زمانی که نفس می کشم با من است...دلتنگ شش فرشته آسمانی🖤
من دستم خورده به کسی که نباید زنگ زدم حالا تغییر شماره دادم به شماره جدید که طرف اگه اکانتم و دید نف ...
اره متاسفانه براش پیام میره که فلانی تغییر شماره داد🤦🏻♀️😂