2777
2789
عنوان

بیخوابی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 137315 بازدید | 53 پست
وای منم،دیگه توبه کردم از بچه بعدی،یعنی الان یسالشه ولی ده سال پیر شدم،تو فکرم برم لوله هامو ببندم

اخییی عزیزم😞

همه‌میگن بزرگ بشه یادت میره میخوای بیاری بازم.😑غلط بکنم یادم بره😂 ازاین صحنه هاهم فیلم گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونم،یاد این سن نی نی خودم افتادم،دوس داشتم خودکشی کنم از دستش انقد که نمیزاشت بخابم،

من ک انقد عصبی میشم خودمو میزنم 😢 یه بارم نی نی مو  یه سیلی زدم تو صورتش 😔😭

در من دختری ساز امیدواری می نوازد 🌱
اخییی عزیزم😞 همه‌میگن بزرگ بشه یادت میره میخوای بیاری بازم.😑غلط بکنم یادم بره😂 ازاین صحنه هاهم ف ...

نه بابا،هیچی یاد آدم نمیره،آدم خوشی هاشو فراموش میکنه نه بیچارگیاشو😆

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
گهواره نداره بزاری کنارت آروم تاب بخوره بخابه،چون اینجوری خودت از بین میری نخابی دیگه روزاهم حوصلشو ...

همین که بزآرم تو گهواره بیدار  میشه

در من دختری ساز امیدواری می نوازد 🌱

بچه منم تا سیزده چهارده ماهگی خیلی بدخاب بود.. باید یساعت یابیشتر راهش میبردم و کیگردوندمش ک بخابه.. خیلی کلافه بودم از بدخابیش

حالا م ک بیست ماهشه بعضی شبا مث دیشب کلی بیدار شد و بدخابم کرد. اه منم دیگه به بچه دوم فکر نمیکنم.ارامش نداریم اصلا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

وای😞 خواب شب یچیز دیگس... خداروشکر دخترم میخوابید شبا یبار ۳ساعت‌بیداربود نزدیک بود جیغ بکشم😐.

بذارش توگهواره شبا تابش بده اروم شه 

یا گهواره قدیمیا هس مث دوگوشه چادر ک میگیری تاب میدی.خیلی‌اروم میکنه بچه رو

وای نه،واقعا زدیش؟ نکن تورو خدا،اینا ضعیفن،بزنی تو صورتش عصب چشمش کج میشه خدای نکرده،بچه همسایه ما مادرش زد تو صورتش چشم بچش چپ شد و هنوز بعد چند سال چپه،من چند دقیقه سکوت میکردم و میرفتم یه چرخ تو خونه میزدم یه صلوات میفرستادم دوباره میومدم سراغش،تو رو خدا نزن دیگه ،گنا داره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه