2777
2789
عنوان

بیخوابی نوزاد

137331 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها

پسرم یک ماهشه .تازگیا خیلی بد خواب شده .وقتی بیدار میشه پنج شیش ساعت کامل بیداره.همش  هم بغلمه .وقتی هم بزور میخوابونمش هر  یک ساعت یه بار بیدار میشه .خیلی عصبیم کرده.کسی علتشو میدونه ؟

در من دختری ساز امیدواری می نوازد 🌱

سعی کن در طول روز یجوری خوابشو تنظیم کنی که شب بخابه،مثلا از غروب تا ساعت ۱۰ شب نزار بخابه که ۱۰ به بعد بخابه،و مطمئن باش سیر شده،شاید شیرت کمه،آروغشو حتما بگیر اگه نزد دمر بخابونش که آروغ بزنه راحت، ولی حتما مراقب باش خفه نشه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که بزور نمیخابه،چیکارش میکنی که میگی بزور میخابونمش،نکنه محکم تکونش بدی ها،به مغزش آسیب میزنی او ...

نه تکونش نمیدم .انقد باید تو بغلم  نگهش دارم تا بخوابه.همین که بزارمش سرجاش چشاشو باز میکنه 😢

در من دختری ساز امیدواری می نوازد 🌱
هم شیر میخوره هم پوشکش عوض میکنم.واقعا نمیدونم چشه 😢

تا ۴..۵ماهگی بهتر میشه وضعیت خوابشون

بیشتر این سن دل دردن...نفخ میکنن . بادگلو دارن ک نمیذاره خواب راحتی داشته باشن

شیرتم ببین بسشه سیرمیشه یا ن

نه تکونش نمیدم .انقد باید تو بغلم  نگهش دارم تا بخوابه.همین که بزارمش سرجاش چشاشو باز میکنه 😢

اگه عمودی میزاریش رو کتفت که میخابه بعد میزاریش زمین بیدار میشه نفخ داره،بچه منم سرویسم کرد،دمر بزارش ببین نمیخابه؟ولی میگم حواست باشه خفش نکنی

ای جونم،یاد این سن نی نی خودم افتادم،دوس داشتم خودکشی کنم از دستش انقد که نمیزاشت بخابم،

ای جونم،یاد این سن نی نی خودم افتادم،دوس داشتم خودکشی کنم از دستش انقد که نمیزاشت بخابم،

😐

😒

حالا فک کن بچم  نمیذاش بخوابم.

تو بیداریم شیرنمیخورد سینه میبردم جلو غش گریه میرف😑

خوابم نمیرف ک شیربخوره

دل درد نفخ بادگلو😤همش بغل تابش بده تاخسته بشه خواب بره😑 متنفرم ازبچه دوم بیارم دیگه😂

گهواره نداره بزاری کنارت آروم تاب بخوره بخابه،چون اینجوری خودت از بین میری نخابی دیگه روزاهم حوصلشو نداری اونوقت

😐 😒 حالا فک کن بچم  نمیذاش بخوابم.  تو بیداریم شیرنمیخورد سینه میبردم جلو غش گریه میر ...

وای منم،دیگه توبه کردم از بچه بعدی،یعنی الان یسالشه ولی ده سال پیر شدم،تو فکرم برم لوله هامو ببندم