2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوعدد اسید فولیک و یک عدد قرص اهن همون لحظه های اول که میخای پریود بشی 

درد زیاد نشان دهنده ی سردی رحم هست

عفونت قبل از پریودی ممکنه نشان دهنده عفونت باشه اما مشکلات هورمونی ، یا سردی رحم هم میتونه علتش باشه 

خب درد پریود تا حدودی طبیعیه..من عفونت ندارم ولی همیشه درد پریود داشتم چند مورد رو میگم رعایت کنید بهتر میشید اول اینکه من توی دوران پریود  و قبل از اون چیزای سرد مثل ماست قهوه و حبوبات زیاد نمیخورم..عسل و دارچین خرما و زنجبیل رو از چند روز قبل بیشتر میخورم..اگر پریودم زمستون باشه حتما کیسه ای گرم میزارم روی شکمم یا پشت کمرم..

قرص آهن هم حتما میخورم البته گاهی وقتا یادم میره..دوش ابگرم برای من خیلی موثره یک دوش کوتاه میگیرم..حالم بهتر میشه

و یک معجون فوق العاده هم دارم که مادر دوستم بهم یاد داده امیدوارم هر جا که هست دلش شاد بشه که هر وقت حالم بده میخورم..همسرم هم ازش قدردانی میکنه🤣

دوقاشق کره یا روغن حیوانی یا اگر نبود روغن معمولی رو گرم کنید دوق آرد گندم توش بریزید و شروع کنید به هم زدن خیلی معم نیست که تغییر رنگ بده همین که بوش عوص شد کافیه بعد یک قاشق شکر بریزید توش و یکم هم بزتید و خانوش کنید و دارچین و زنجبیل بزنید یکم سرد که شد بخورید

مثل بیسکوییت خورد شدس..بچه ها با کاچی و اینا فرق داره..من کاچی رو امتحان کردم این بهتر جواب میده

من ک میمیرم وزنده میشم دردش ب کنارکه مجبورمیشم چهارتاژلوفن بخورم...😭😫 ازهمه بدترگلاب ب روتون این ...

این معجون رو امتحان کن..من تا قبل از این معجون...بیرون روی شدید داشتم دل دردهای وحشتناک و بالا آوردن ..یا تهوع...اخلاقم هم که افتصاح

مفنامیک بخور این چند روزه قبله پری و ایام پری هم توی چاییت دارچین و زیره بریز 

دبیر زیست دبیرستانمون میگفت همه پروفن میخورن برای پریود یا استامینوفن..اون موقع هنوزژلوفن نبود...درصورتیکه درد پریود جز دردهای اندامهای تو خالی بدنه و مفنامیک اسید براش بهترین مسکنه

دبیر زیست دبیرستانمون میگفت همه پروفن میخورن برای پریود یا استامینوفن..اون موقع هنوزژلوفن نبود...درص ...

بله عزیزم درسته من جزو خانومایی بودم که درده زیادی داشتم و فقط با مفنامیک آروم میشم