2777
2789

۳سال تو رابطه عاشقانه بودم اونم صادقانه و خالصانه ی بار نگاه ی پسری نکردم.ولی اون خیلی راحت گولم زد ادعای عاشقیش میشد ولی دروغ بود همه نگران شدناش پیگیر بودناش جایی تنها نروخودم میرم میومد دم محل کارم به التماس که بدون تو نمیتونم زندگی کنم دروغ بود.....دیروز وقتی پیش دختره بودم جلو خودم به دختره هی زنگ میزد پیگیرش بود عکس دوتاییشونو باهم دیدم با همون لباسی که خودم براش خریده بودم.....گوشی دختره رو جواب دادم گفت شما؟باز زنگ زد جواب دادم عشقتم فلانی گفت گوشیو بده زهرا.....نمیدونم چجور با این درد کنار بیام 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره چیت میشه؟کاش نمیگفتی عشقتم، بذار بره به درکمیدونم سخته ولی ایشالا حالت بهتر میشه کم کم

میخواستم بفهمه چه غلطی کرده.هم دانشگاهیم بوده دختره وقتی اونم اسنپ گرفته شمارش برداشته.از همه جا بلاکه