2777
2789
عنوان

Amh پایین 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 37669 بازدید | 59 پست

بله عزیزم من خودم این تست دادم پایین بود طوری که دکتر گفت شاید کارت به تخمک اهدایی برسه . خدا خیرش بده یه دکتر دیگه رفتم و گفت باید تو روز خاصی انجام شه وگرنه جوابش اشتباه میشه و خذاروشکر وقتی دوباره آز دادم نرمال شد اما چون درگیر کارای مهاجرت شدم دیگه ادامه ندادم تا  اینکه چند ماه بعدش تو خارج از ایران ازمایش دادم و دکتر اونجا هم گفت روز خاصی باید انجام بدی و دو باره نرمال شد و بعد چند ماه طبیعی باردارشدم

نگران نباش و گول دکترای بی سواد نخور

بله عزیزم من خودم این تست دادم پایین بود طوری که دکتر گفت شاید کارت به تخمک اهدایی برسه . خدا خیرش ب ...

آخ عزیزم کاش میگفتی چه روزی...

من 1بار 2سال پیش دادم 0.1 بود. دوباره این ماه همون آزمایشگاه انجام دادم البته روز سوم پریود بازم 0.1 شده

31سالمه و بچه ندارم خیلی نگرانم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز سوم پریود. منم ذخیره تخمکم پایین بود و با طب سنتی تنظیم شد و باردار شدم

چه جالب...

منم طب سنتی رو یه مدتی میرفتم. با بادکش و روغن مالی و یه سری دمنوشا خوب پریود میشدم ولی الان که فهمیدم ذخیرم کمه میگم نرم اونجا الکی پریود شم و همون چندتا تخمکم تموم شن، چون به هر حال طب سنتی هم نمیتونه ذخیره تخمکی که کم شده رو بهت برگردونه

واسه شما دقیقا چه کار میکردن؟!

شلام سلام من آزمایش amh رو یک هفته قبل از پریودی دادم2/01بود دکتر بهم گفت لب مرزی و باید زوتر اقدام کنی 34 سالمه و تازه ازدواج کردم بنظرتون امکان بارداری به روش طبیعی وجود دارده ضمن اینکه شوهر من یه ماه قبل عمل واریکوسل گرید 3 داشتن و تعداد اسپرم 13 بود

1

1

سلام دوستان ، کسی از شما ivf با دکتر سهیلا عارفی انجام داده یا مریضش بوده ؟؟خیلی تلاش کردم برای بارداری اما با دارو درمانی نشد دکتر عارفی رو معرفی کردن برای ivf میخوام برم پیششون ، نظرتون چیه ؟میتونم وقت بگیرم از دکتر ؟ در ضمن بیست روزه پریود نشدم و گرگرفتگی شبانه و بیخوابی از علائم یائسگی رو دارم خیلی میترسم دارم دق میکنم ۳۵ سالمه و بچه ندارم ، راهنمایی کنید اگر کسی این مشکل رو داشته amh; 0/96  fsh; 6 هست

1399/
سلام دوستان ، کسی از شما ivf با دکتر سهیلا عارفی انجام داده یا مریضش بوده ؟؟خیلی تلاش کردم برای بارد ...

سلام من دکتر شما رو نمیشناسم ولی دکترم بهم گفت  واسه خانمهای ک amhپایین تر از 2 دارن باید روش iui یا ivf انجام بدن ولی فک بیخابی شما و گرگرفتگیتون بخاطر استرس و اضطرابی ک دارین هستش توکلت بخدا باشه 

Amh توی هر روزی از سیکل قاعدگی یکسانه. اونی که حتما باید روز سوم قاعدگی باشه و ۲ ساعت از خواب گذشته باشه fsh و lh هست

متاسفانه من الان ۶ ماهه که فهمیدم درگیر کیست های آندومتریوز هستم ک چسبندگی های کل لگن 

که باعث شده ذخیره تخمکم خیلی بیاد پایین .

آخرین بار توی خرداد آز دادم که ۰.۵ بود و گفتن شروع یائسگی

Ivf کردم با وجود تشکیل قلب جنینم سقط شد

من موندم یه دنیا غصه و حسرت

ای کاش زودتر اقدام میکردم وقتی که هنوز تخمکام خوب بودن 😭

بله عزیزم من خودم این تست دادم پایین بود طوری که دکتر گفت شاید کارت به تخمک اهدایی برسه . خدا خیرش ب ...

عزيزم تاپيك قديميه ولي ميخوام بدونم پيش كدوم دكتر رفتي براي آز 

من همين مشكل و دارم ١ ماه اقدام كردم دكتر بهم گفته بيا ivf