2777
2789
عنوان

Amh پایین 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 37668 بازدید | 59 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم این تاپیک مال پارسال هست ولی میشه بگین چیکار کردین ای ام اچ اومد بالا یا با همون تونستین باردا ...

عزیزم من با همون amh باردار شدم. ماه سوم اقدامم. البته به دارو. پودر اینوفولیک، قرص لترزول. آمپول پرگووریس و در نهایت هم آمپول اچ سی جی. ولی متاسفانه خارج رحمی شد. پزشکی که جراحیم رو انجام داد گفت لوله ت نقص مادرزادی داشته و هر زمان که باردار می شدی همین اتفاق برات میفتاده. ضمنا دو قلو هم شده بود و هر دو تا ساک توی لوله تشکیل شده بود. یکیشون قلبش تشکیل شده بود و نبض داشت. 

عزیزم من با همون amh باردار شدم. ماه سوم اقدامم. البته به دارو. پودر اینوفولیک، قرص لترزول. آمپول پر ...

یعنی با ا ی ام اچ یک دهم دو قولو باردار شدین وای خداااااایا چقدر خوب پس با این ای ام اچ هم میشه از تخمک خودمون باردار بشیم ، الان بچه دارید یعنی همون دوقولوها یکیشون براتون موند درسته؟ 

یعنی با ا ی ام اچ یک دهم دو قولو باردار شدین وای خداااااایا چقدر خوب پس با این ای ام اچ هم میشه از ت ...

عزیزم ای ام اچ من نه دهم بود. ولی خب به هر حال زیر یک بود. هر دو داخل لوله بودند و نشد که بمونن. الان هم که فعلا نظرم در مورد بچه دار عوض شده. و فکر نمی کنم دیگه قصد بچه دار شدن داشته باشم

چی کار کردی که نظرت عوض شد ذخیره تو یک سال هم تغییر میکنه کم یا زیاد بشه ؟ 

عزیزم من یه پسر ۶ ساله دارم. بابت این عمل خارج رحمی هم خیلی اذیت شدم. بدنم به بخیه های جذبی حساسیت داد و دو هفته هر روز صبح بیمارستان بودم.‌ از بارداری و مشکلاتش هم خیلی می ترسم. فکر کردم من که یه گل پسر دارم. دیگه خودم و خونوادم رو تو درد سر نندازم . در مورد amh هم تا جایی که من می دونم عددش بالا نمی ره . در طول زمان کم کم میاد پایین. شما اگر قصد بچه دار شدن داری و ذخیره تخمدانت پایین هست باید زودتر اقدام کنی. 

عزیزم من یه پسر ۶ ساله دارم. بابت این عمل خارج رحمی هم خیلی اذیت شدم. بدنم به بخیه های جذبی حساسیت د ...

یک سال هست اقدام کردم و حامله نشدم حتماپایین تر هم اومده خیلی نگرانم اخه اصلا بچه ندارم

یک سال هست اقدام کردم و حامله نشدم حتماپایین تر هم اومده خیلی نگرانم اخه اصلا بچه ندارم

عزیزم نگران نباش. خدا خودش در بهترین زمان یه نی نی سالم و ناز بهت می ده انشاالله 🙏🙏🙏

عزیزم اولا خیلی نزدیک به یک هست بخاطر همین شما مقدار ذخیره تخمدانت طبیعی هست .من تو آزمایشگاه کار کردم گاهی خطا دارن . ثانیا این آزمایش باید تو دوران قاعدگی انجام داد دو تا دکتر از خدا بی خبر به من نگفتند و من در روزای غیر از پریودی رفتم این آزمایش دادم که خیلی پایین بود و کلی استرس گرفتم حتی دوبار تکرار کردم بازم پایین بود تا اینکه یه دکتر حوب بهم گفت باید تو دوران قاعدگی اونم روزای خاصی این آزمایش بدی الان روز دقیقش یادم نیست ، خلاصه انجام دادم و جوابش تقریبا نزدیک به یک  شد ، جالب بعد مدتی به صورت طبیعی باردارهم شدم .جدیدا هم می گن این آزمایش زیاد برای تصمیم گیری معتبر نیست

عزیزم من یه پسر ۶ ساله دارم. بابت این عمل خارج رحمی هم خیلی اذیت شدم. بدنم به بخیه های جذبی حساسیت د ...

آزمایش amh اولا زیاد صحت نداره ثانیا باید تو روزای قاعدگی انجام داد گول دکترا رو نخورید بعضی هاشون فقط پول می بینن 

آزمایش amh اولا زیاد صحت نداره ثانیا باید تو روزای قاعدگی انجام داد گول دکترا رو نخورید بعضی هاشون ف ...

ممنون عزیزم. جالبه دکتر من هم چیزی در این رابطه بهم نگفت‌. من هم بعد پریودی آزمایش دادم. شاید هم به همین خاطر پایین نشون داده. به هر حال امید به خدا. هر چی که خودش برام صلاح می دونه