2777
2789
عنوان

ای کاشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 52 پست
شاید زبونی و رفتاری و اسم و ذهن... فراموش بشه و ک نمیشه کمتر میشه ولی هیچ وقت زخم هایی ک کشیدن و ...

میدونید، سرمایه گذاری آدم هارو روی برخوردهاشون میشه دید، کاری به شما ندارم شاید واقعا برای شما صدق بکنه، ولی بیشتر دخترهای امروزی سرمایه گذاری کمی روی رابطه دارن، پسرا حتی بعد جدایی سعی میکنن رابطه رو بسازن ولی دخترا خیر، همین نشون میده پسرای امروزی بیشتر فکر میکنن و سرمایه گذاری میکنن و یادشون میمونه، چون در کل رابطه ای نیست که بدون جدایی و دعوا و اختلاف نباشه، اون رابطه ای در نهایت نتیجه داره که حتی بعد دعوا طرفین بلوغ فکری داشته باشن و با تصمیم و منطق اختلافات رو برطرف کنن و کنار هم باشن، چیزی که توی کشورمون کنه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ و سرکار میرید ؟ مال کدوم استانی

من 25 سالمه، اهواز زندگی میکنم، من مدیریت شبکه های خصوصی رو انجام میدم البته بین دوست و اشنا، کار ثابتی ندارم، ارز دیجیتال کار میکنم تعمیرات نرم افزاری کامپیوتر و موبایل خلاصه میگذرونم

هنوز اینو درست نمیدونم، والا هزاران دختر میگن ما راحت فراموش میکنیم و جالبه داخل روانشناسیم میگه دخت ...

اصلا تا وقتی جای کسی قرار نگرفتی هیچ وقت نمیتونی حرف بزنی و قضاوت بکنی 

شاید بعضیا اینجوری باشن ولی بعضیا هم ن  

مورد داشتیم ک با اینکه ازدواجم کرده 3 سال میگذره بازم تو فکر پسره بوده و ... 

از ته دل دوسش داسته  

ولی پسره واقعا از ته دل نامردی کرده دختره خیلی شکسته شده 

ولی با این حال فراموشش نکرده 🙂

اصلا تا وقتی جای کسی قرار نگرفتی هیچ وقت نمیتونی حرف بزنی و قضاوت بکنی شاید بعضیا اینجوری باشن ولی ب ...

خب اینکه ادم در کل نمیتونه فراموش بکنه طبیعیه، ولی بازم دقیقا روی اون میزان سرمایه گذاریه اون دسته خانم ها نیست، میدونید ساده ترین راه برای فهمیدنش دقیقا راهنمایی هست که خانم ها بهم میکنن، اگه خانمی کوچیک ترین اختلافی بخوره دور اطرافیاش درجا بهش میگن جدا شو و ولش کن، ولی آقایون به این شکل نیستن، ولی در کل آدم ها بی وفا شدن ولی بنظر من پسرا بیشتر یادشون میمونه دخترا شاید تک و توک به ذهنشون دوباره بیاد در حد ناراحتی گذرا

میدونید، سرمایه گذاری آدم هارو روی برخوردهاشون میشه دید، کاری به شما ندارم شاید واقعا برای شما صدق ب ...

میفهمم 

همینجوری ک شما میگید واقعا اخلاق و رفتار من همینه باید دو طرف مشکل حل بکنن ولی متاسفانه یه عده ایی شوهر و پول فرض میکنن و.. 

ولی واقعیت اینجوری نبست م فکر میکنن و زندگی بالا پایین داره باید زندگیو ساخت 

ولی این اشتباهی ک کردید وارد رابطه شدید 

بنظر من بهترین گزینه ازدواجه ن رابط 

ته رابطه میشع همبن !

خب اینکه ادم در کل نمیتونه فراموش بکنه طبیعیه، ولی بازم دقیقا روی اون میزان سرمایه گذاریه اون دسته خ ...

لنشالله هرچی خیره پیش بیاد 

ولی بنظر من شما سنی ندارید و راحت میتونید یه زندگی خوبی تشکیل بدین با اینکه کار دارید و سن عالی دارید 

البته انتخواب درست ! 

دختر عاقل و فهمیده 

میفهمم همینجوری ک شما میگید واقعا اخلاق و رفتار من همینه باید دو طرف مشکل حل بکنن ولی متاسفانه یه عد ...

ازدواج؟؟ توی زمونه ای که طلاق 50 درصده مگه دیوانم ازدواج بکنم؟؟ وقتی رابطش به جدایی کشیده میشه صد البته ازدواجش به دو روز کشیده نمیشه!!! بله من تائید میکنم آدم ها دیگه حتی برای رابطه هم خوب نیستن ولی وقتی رابطه ای صورت نگیره ازدواج هم نیست، ازدواج لازمش عشقه و وقتی عشق نیست، رابطه و ازدواجیم نیست، هیچ پسری دیگه ریسک نمیکنه ندیده نشناخته ازدواج بکنه وقتی توی رابطه به نتیجه نمیرسن مگه میشه توی ازدواج به نتیجه برسن!!! مشکل از ریشه ی فرهنگمون هست، کسی دقیقا تحمل پستی و بلندیای رابطه رو نداره وای به حال ازدواج

لنشالله هرچی خیره پیش بیاد ولی بنظر من شما سنی ندارید و راحت میتونید یه زندگی خوبی تشکیل بدین با این ...

نگید نیست هست 

همینجوری دخترای پرو و ببخشید بلا نصبت جمع نینی سایت سلیطه 

دخترای مومن و با خدایی هم توی شهرتون هستن 

عالیه شما سنی هم ندارید چرا ازدواج نمی‌کنید کار هم ک دارید ؟

جوابتون رو دادم، ازدواج لازمش عشق و رابطه هست، وقتی عشق نیست نه رابطه هست و نه ازدواج

نگید نیست هست همینجوری دخترای پرو و ببخشید بلا نصبت جمع نینی سایت سلیطه دخترای مومن و با خدایی هم تو ...

توی زمونه ای که لازمه ی اولیه ی ازدواج پول و ماشین و خونه ی میلیاردی هست تا عشق و محبت و صمیمیت و مسئولیت پذیری و بلوغ فکری، همین شده که حاصل کار شده آمار 50 درصد طلاق و امار پایین ازدواج...بله درست حدس زدید وضعیت مالی بدی ندارم، ولی با وجود همچین زمونه ای ترجیح دارم حتی وارد رابطه نشم چه برسه ازدواج، چون ازدواج و رابطه توی این دوره زمونه با مبادله و معامله اشتباه گرفته شده، البته بلانسبت شما که مشخصه ادم محترم و خوبی هستید

ازدواج؟؟ توی زمونه ای که طلاق 50 درصده مگه دیوانم ازدواج بکنم؟؟ وقتی رابطش به جدایی کشیده میشه صد ال ...

ازدواج از راه درست ! 

از راهی که دختر خوانواده دار باشه و زندگی بکن باشه ! 

بر فرض مثال همون دختری ک شما باهاش بودید از کجا معلوم ک امروز با شما بوده دیروز با یکی دیگه نبوده ؟ و حتی با رابطه شما وارد خیانت شده ؟  

وقتی ازدواج صورت بگیره راه درست خدا همه چیو درست میکنه اینجوری نیست ک شما فکر می‌کنید 

اگ همه جوانا بخوان اینجوری فکر کنن در آینده هیچی دیگه !

تموم این مشکلات که شما میگین همه با صحبت و خرف حل میشع بخدا 

مگه من چند سالمه؟ برادر من 

من 15 سالم بود ازدواج کردم الان17 سالمه شوهرم 24 سالش بود الان 26 سالشه 

تموم این مشکلات که میگی همه رو من به عنوان دختر 15 ساله کشیدم و درکت میکنم 

وقتی یه زن و شوهری باهم وارد زندگی میشن 

زن می بینه مرد با چه سختی واسه یک لقمه نان حلال واسه زن و بچع کار میکنه زنم موظف تو زندگی واسه مرد کم نزاره ه جی میگه گوش بده زن 

انقدر خدا برکت تو زندگی میده و همه مسائل  جل میشع 

انقدر تک به تک زندگی ذوق خودشو داره ک نمیدونی 

توی زمونه ای که لازمه ی اولیه ی ازدواج پول و ماشین و خونه ی میلیاردی هست تا عشق و محبت و صمیمیت و مس ...

بله همه اینارو متوجه هستم 

و من هم به حرفا شما احترام میزارم و منم میگم 

نا وقتی که پدر و مادر و پشتوانه بچه باشن و فرزند پشتوانه داشته باشه زندگی رو پیش میبره وقتی پشتوانه نداشته باشه عیچی یه قدمم تو زندگی نمیتونه برداره