2777
2789
عنوان

ای کاشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 52 پست
ازدواج از راه درست ! از راهی که دختر خوانواده دار باشه و زندگی بکن باشه ! بر فرض مثال همون دختری ک ش ...

الان اگه سنتی آدم ازدواج کنه، از کجا میفهمه اون دختر خوب بوده وقتی کل تحقیقات به اهالی محل هست؟؟ شرمنده ولی ازدواج هندونه خریدن نیست، حاصل تفکرات ازدواج سنتی الان شده آمار طلاق 50 درصد، چون شناخت توی رابطه لازمش برخورد و ارتباط هست، طرف 10 سال با یکی زندگی میکنه بزور شناخت حاصل میشه بعد ازدواج سنتی بکنه فقط با پرسش از اهالی محل؟؟؟ و بعدم یک سوال؟؟؟ الان من اگه با دختری ازدواج میکردم و بعدا متوجه میشدم بد بود و یا خراب بود بهتر بود؟؟ یا داخل رابطه با شناخت متوجه شدم و ازش جدا شدم؟؟ میبینید؟ ازدواج لازمش بی برو برگرد شناخت هست، بعد هم توی دوستی هرجور دختری پیدا میشه درست مثل ازدواج سنتی، فقط یک تفاوتی هست، تو اگه توی دوستی طرف رو خوب بشناسی ازدواج بکنی ریسکش کمتر هست و در همون نظر هم اگه دختری بد باشه متوجه میشی و همه چی تموم میشه، ولی فردا پس فردا ازدواج با یک دختر بد بصورت سنتی بکنی، این خوبه با دو سه تا بچه جدا بشی؟؟؟؟

خواهشا این تفکرات که منطقی نیست رو بندازید دور، اگه این تفکرات خوب بود مطمئین باش امار طلاق به این شکل نبود، بعد هم هیچ چیز به این شکل نیست تو از فکر و عقلت استفاده نکنی و خدا بذاره جلوت، خدا عقل رو برای انتخاب کردن و تصمیم گرفتن منطقی داده، و ازدواجی که بدون شناخت باشه و صرفا با پرس و جو کردن باشه هیچ نتایج خوش آیندی نداره چون زمونه ای شده انسان های هفت رنگ زیاد شده....

پس عقایدتون محترم...ولی ترجیح میدم توی تنهایی بمیرم، ولی تن به ازدواجی که رووش شناخت و عشق ندارم وارد نشم، بازم میگم توی زمونه ای که انسانا تحمل پستی و بلندی ندارن، توی رابطه به تفاهم نمیرسن صد البته ازدواج و عشقی وجود نخواهد داشت...

بازم ممنونم از وقتی که گذاشتید، ولی ترجیح میدم در کل تنها باشم، نه ازدواج سنتی بکنم و نه دل ببندم، چون جفتش توی این زمونه جرم شده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج؟؟ توی زمونه ای که طلاق 50 درصده مگه دیوانم ازدواج بکنم؟؟ وقتی رابطش به جدایی کشیده میشه صد ال ...

کاملا حرفتون درسته.... 

حتی اگه ازدواج هم پیش بیاد... تا عشقه نباشه زندگی عیه یه راه خسته کننده میشه فقط دارن همو تحمل میکنن. 

انشالله یه راه خوب جلوتون سبز بشه. 🍃🍃. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

کاملا حرفتون درسته.... حتی اگه ازدواج هم پیش بیاد... تا عشقه نباشه زندگی عیه یه راه خسته کننده میشه ...

ممنونم از شما خانم عزیز، ولی ترجیح میدم حالا حالا ها جلوم سبز نشه برای آرامش خودم، آدم های این دوره زمونه عشق و آرامش رو از دست دادن بیشتر دختراهم همه چیو آماده میخوان و دنبال ساخت زندگی دونفره نیستن، البته بلانسبت دخترهای خوبی مثل شما، ممنونم از آرزو و خوش قلبیتون ولی بهترین آرزو برام اینه تا جایی که میتونم دور از جنس مخالف باشم، چه رابطه چه ازدواج نهایتا در حد مجازی و همین دو کلمه حرف

ممنونم از شما خانم عزیز، ولی ترجیح میدم حالا حالا ها جلوم سبز نشه برای آرامش خودم، آدم های این دوره ...

خواهش میکنم ـ. کاملا درسته.. زندگی ک قراره به هر دلیلی. وسط ره بریده بشه...بهتره اصلا سر راه هیچ جوونی قرار نگیره..لطف دارین شما مچکر... 

متاسفانه  یع عده از همجنسای خودمو دیدم کاراشونو زبونم از حرفای شما کوتاهه.. .. 

خودم ک بیست و دو ساله ازدواج کردم.  بچه بزرگم.. پنج سال از شما کوچیکتره...... به زندگیم پای بند شدم.. حتی نشستن زیر پام  ک مهریتو بزار اجرا و من بجا اجرا بخشیدمش...... هرچند همسر نامرد من زده تو عقدنامه که گرفتتش.. 

مهریه من بچهدهامن که یه تار موشونو به یه تار طلا هم نمیفروشم... 

امیدوارم... حال دلتون خوب باشه....به امید خدا.....و خدانگهدارتون باشه. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

خواهش میکنم ـ. کاملا درسته.. زندگی ک قراره به هر دلیلی. وسط ره بریده بشه...بهتره اصلا سر راه هیچ جوو ...

ممنونم از شما، بله خوب و بد توی هر جنسیتی هست، آقایون هم بینشون هول و بی فرهنگ و خونه خراب کن هست، ولی مشکل فرهنگیه و مشکل فرهنگی هر دو جنسیت رو هدف قرار میده، شما مشخصه ذات و منش خوبی دارید و بخاطر همین مطمئینم زندگیتون درست میشه، انشالله روابط خانوادگیتون درست بشه و غم نبینید، دنیا دو روزه ارزش جنگ و دعوا نداره، نسل خانم های قدیمی و بسازی مثل شماهم کمه، سعی کنید اختلافات رو کنار بذارید چون دنیا ارزششو نداره،

امیدوارم بهترینا نصیب حال دل و خانوادتون بشه موفق باشید 🌹🙏

ممنونم از شما، بله خوب و بد توی هر جنسیتی هست، آقایون هم بینشون هول و بی فرهنگ و خونه خراب کن هست، و ...

ممنـونم ازتون.. ادمهای سمی رو که کنار گذاشتم. اختلافا خود به خود حل. میشن. 

دیگه نیستن ک زندگی بقیه سمپااشی کنن و زندگی بقیه رو هم مثل زندگی خودشون خراب کنن. 

خدا رو شکر.یک سالی میشه گذاشتمشون کنار و. مراقب زندگی خودمم..... 

انشالله شمام موفق تندرست باشید.. سپاس از دعای خوبتون  

ممنـونم ازتون.. ادمهای سمی رو که کنار گذاشتم. اختلافا خود به خود حل. میشن. دیگه نیستن ک زندگی بقیه س ...

سلامت باشید خداروشکر، موفق باشید