2777
2789
عنوان

ای کاشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 52 پست
برام جالبه چرا با اینکه ۲ سال گذشته هرطور شده چک میکنه...جالب تر اینجاست پیج فیکش فالو داره پیج خودش ...

مگه هرکی پیج هرکسیو نگاه میکنه عاشقشه؟

وقتی خودشیفته باشی همچیو‌بخودت ربط میدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید استارتر توهم زده اون پیج فیک دوست دختر قبلیشه پسرا زیاد توهم میزنن

دختراهم زیاد توهم میزنن والا یکی خودت اصلا منظور منم نفهمیدی فقط تایپ میکنی 😂😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

مگه هرکی پیج هرکسیو نگاه میکنه عاشقشه؟وقتی خودشیفته باشی همچیو‌بخودت ربط میدی

عشق رو کاری ندارم ولی کسی که میگه نگاه نمیکنم ولی با پیجی فیکی که پیج خودشو فالو داره نگاه میکنه نشون میده هنوز به طرف فکر میکنه...

من خودم توی این موقع که دیگه متوجه شدم دنیامون چقدر فرق داره دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم، برای همین میگم ای کاشکی بعضی دخترا اینقدر سر روابط بچه بازی نکنن اگه زمانی ابراز علاقه ای بود همون اول بکنن...

درضمن خواهشا اول درست فکر کن مغزتو بکار بگیر بعد کامنت بنویس نه اول بنویسی بعد فکر کنی

دهن گشاد خراب اشغال نجس اخرین بارته حتی اسم خانواده رو به زبون میاری

خواستی نیای گه خوری و پاچه بگیری شعور خانوادگیتو نشون بدی الانم ریپلای نکن عقده هاتو برطرف کنی برو قرصاتو بخور انشالله خوب میشی 😁😁

برگشتین اخرش چی شد

من اقدامی نکردم، بعدا فهمیدم اون با پسری که رووش سرمایه گذاری میکرد میخواسته بره ولی بدجوری باهاش بازی کرد و افسرده تر از همیشه شد، منم متوجه شدم طرز فکرمون بهم نمیخوره ولی هیچ وقتم فراموشش نکردم

اتفاقا دخترا هیچ وقت عشق واقعی شونو فراموش نمیکنن 🙂💔

هنوز اینو درست نمیدونم، والا هزاران دختر میگن ما راحت فراموش میکنیم و جالبه داخل روانشناسیم میگه دخترا فقط اوایل فکر میکنن بعد فراموش میکنن، بعد اینجا بعضیا میگن فراموش نمیکنن!!! ولی من پیجشو هنوز میبینم، بنظرم فراموش کرده با اینکه منم تقریبا کمرنگ کردم، ولی میدونم اون خیلی وقته کمرنگ کرده

من که توی این سایت و دخترایی که دیدم سریع تا کات میکنن میگن فراموش کن و برنگرد به رابطه قبلی!!!خوندم ...

شاید زبونی و رفتاری و  اسم و ذهن...  فراموش بشه و ک نمیشه کمتر میشه 

ولی هیچ وقت زخم هایی ک کشیدن و گریه هایی ک شب تا صبح کردن و غصه هایی که خوردن و درد هایی ک کشیدن و عشق هایی ک الکی دادن و.... هیچ وقتت فراموش نمیشه هیچ وقتتتت🙂💔