2777
2789
عنوان

اندام ایده آل براتون آرزو شده

303 بازدید | 33 پست

هرچی میخوری چاق نمیشی

هرچقدر رژیم میگیری و باشگاه میری لاغر نمیشی

بیا مشکلتو‌بگو راهنماییت کنم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

راستیتش تلاش نگردم خوب براش

۷۵ کیلوعم میخوام بشم ۶۵ 

قدم ۱۷۳

ریزه خواری دارم خیلی

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقدمیخورم والاچاق نمیشم مخصوصاصورتم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

۱۶۵ قد 

وزنم ۶۱ 

میخام بشم ۵۸

اما همین ۳ کیلو رو کم نمیکنم 

با اینکه قند مصنوعی حذف کردم و تعادل دارم 

و مشکلم شگم پهلوعه شدیده 

ناامید شدم والا قیدشو زدم 

طفلی اونایی که بالای ۱۰ کم میخان کنن...

راستیتش تلاش نگردم خوب براش۷۵ کیلوعم میخوام بشم ۶۵ قدم ۱۷۳ریزه خواری دارم خیلی

عزیزم بلغم تو بدنت زیاد شده معدن سرد شده و ریزه خواریتم به همین خاطره

اگه میخوای دقیقتر راهنماییت کنم

عکس زبانت رو همراه سن قد وزن بهم بگو تا بگم چه مشکلاتی تو بدنت داری که باعث میشه لاغر نکنی

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

۱۶۵ قد وزنم ۶۱ میخام بشم ۵۸اما همین ۳ کیلو رو کم نمیکنم با اینکه قند مصنوعی حذف کردم و تعادل دارم و ...

😭😭😭کاش من ۶۵بودم الان قدم ۱۶۵ووزنم۷۴🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
۱۶۵ قد وزنم ۶۱ میخام بشم ۵۸اما همین ۳ کیلو رو کم نمیکنم با اینکه قند مصنوعی حذف کردم و تعادل دارم و ...

شما احتمالا یبوست دارین و احتمالا هم پریودیتون مشکل داره حالا اگه دوست داری بیشتر بتونم راهنمایی کنم

باید عکس زبون برام بفرستی

و شماره تماس بدی تا چنتا سوال ازت بپرسم و راهنماییت کنم