2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53313 بازدید | 653 پست
😅😅😅

پاک کردی پیامتو ندیدم 

یکیو یه کاربر میگفت تو دانشگاه دیدم اصلا اونطوری که نشون نیده نیست و کلی حرف پشتشه تو دانشگاه دوستم نیشناختتش و اینا 

حالا ننیدونم راست یا دروغشو 

اون یکی رو نمیدونم چیزی ندیدم ازش خودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربان شما💖

خدانکنه گل قشنگم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
پاک کردی پیامتو ندیدم یکیو یه کاربر میگفت تو دانشگاه دیدم اصلا اونطوری که نشون نیده نیست و کلی حرف پ ...

یه کاربرو...

تو سایت حتی دانشگاه طرف هم رفتن امارش در بیارن فهمیدن فیکه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

فداتون❤❤❤❤❤❤

خدانکنه گل قشنگم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من ۲ساله‌میدونم خیلیا دستش رو کردن یجوری در رفت انداخت رو بقیه از تاپیک هاشون ضعف هاشون گرفت رو‌کرد ...

نفهمیدم کیو میگی ولی دو سال خیلیه اینجا معمولا دست هرکی رو رو میکنن همه خبر دار میشن و نمیمونه و میره

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

چرا سعی داری چیزی که توی ذهن خودت هست رو بزاری دهنم ؟

اره دقیقا میبینی راهت میذاره تو دهن‌من بگه فردا بهار۲۱۲۴گفت

اقا من هیچ اسمی نگفتم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه کاربرو...تو سایت حتی دانشگاه طرف هم رفتن امارش در بیارن فهمیدن فیکه

ببین مثلا گوربا که دست ایلدا رو کرد ، یه کاربر بهش سر نخ داد ، حالا تو به این گوربا بگو دیگه تا پی این قضیه گرفته بشه و ما رو سرکار نزارن

یا اپرا رو میگی یا دختر گرانبها

اتفاقا این دو کاربر به شدت

انسان های بافرهنگ و با اصلالتی هستند

درست نیست اسم ببرید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️