2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53313 بازدید | 653 پست
جدی😐😐چرا اخه هدفش چیه؟اینجا که خوش برخورده

والا نمیدونم...ببین اون طرف چه بیکاری بوده دانشگاه طرف رفته ببینه واقعیه یا نه بخدا همین ادم رفتن ها هم خطرناکن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دقیقا میبینی راهت میذاره تو دهن‌من بگه فردا بهار۲۱۲۴گفتاقا من هیچ اسمی نگفتم

ول کن چیزی نگو فردا همینم برات داستان درست میکنن شات اینجاررو نگهدار که اسمی نبردی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
نفهمیدم کیو میگی ولی دو سال خیلیه اینجا معمولا دست هرکی رو رو میکنن همه خبر دار میشن و نمیمونه و میر ...

این ریز میره دیگه ولی پیداش میکنن

خیلیا دنبالش هستن

ببین مثلا گوربا که دست ایلدا رو کرد ، یه کاربر بهش سر نخ داد ، حالا تو به این گوربا بگو دیگه تا پی ا ...

این خودش پیدا میکنه 

سرنخ ندادن...ادم میخواد وقت بذاره پیداش کنه اینجوری نمیشه باید همه چی جمع بشه

هیچوقت فیک بودن کسی برام مهم نبوده

اینجا فقط مجازیه گاهی از یه نفر بیش از حد بت میسازن

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

دقیقا منم یه‌کاربری میشناسم اینجوری چیزی عین شما نمیگم‌تا بقیه رو‌کنن

بیا در گوشم بگو کنجکاو شدم  

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )