2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53326 بازدید | 653 پست
نماد رشد فردیشونه فکرکنم😂واییی هنوز باورم نمیشه اینجا میومد میگفت درود صبح زیباتون بخیر بعد اونور ه ...

محال بود یه نفر اون همه کتاب بخونه و پادکست گوش کنه اما چنین تصمیماتی بگیره من تاپیکاشو میدیدم میگفتم آخه چطور میشه همچین کاری بکنی نمونش همین تاپیکی که الان توش هستیم😐😂

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته این کاربر یه نمونه از چندین کاربری فیکه فعلا دست ایشون رو شدهمنم گفتم که این سایتو جدی نگیرن و ...

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان😂😂😂😂🫶

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

محال بود یه نفر اون همه کتاب بخونه و پادکست گوش کنه اما چنین تصمیماتی بگیره من تاپیکاشو میدیدم میگفت ...

تازه اینجا نگفته میخوام شوهرمو با بچه دار شدن وابسته زندگی کنم گفته تصمیم گرفتیم بچه دار شیم😂

به قول تو قشنگ میدونسته تصمیماتش اشتباهه ولی میخواسته ادعاهای قبلیشم حفظ کنه

مشکل همین فیک بودن انرژی مثبتشهتاپیکای اون یکی کاربریشو بخونی با شخصیت دومش اشنا میشی

از کجا معلوم همونه و دوتاشون یکین؟

اینحا جدیدا یه سری آدم فاز کاراگاه بودن میگیرن ، تا میبینن یه کاربر واقعا خوبه میرن تمام تاپیکای طرف و زیر و رو میکنن تا بلکه یه آتویی بگیرن بگن اها بیاین اینم فیکه جماعت ببینید من چقدر باهوشم ، انگاری مدال میندازن گردن اینا 

یه سری هم که تا میبینن یکی یه چیزی گفته دنبالشو میگیرن 

خیلی باید یه آدم بیکار باشه بره هزار تا تایپک و بخونه بلکه یه مدرک پیدا کنه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
خلاصه که گول ادبیات قشنگ آدمارو نخورید

میشناسمش اتفاقا همیشه میگفتم این دختر چقققد با حوصله تایپ میکنه ایموجی برگ و گل و قلب !!! یادمه قرار بود نامزدیشون بهم بخوره ‌ باز خوب شدن و عروسی کرد ! الانم که بارداره! با سرعت نور داشت پیش میرفت 😂😂

اینا مگه چقد علاف و بیکارن که حوصله دروغ بافی دارن و دوتا کاربری و تاپیک های سرکاری . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
تازه اینجا نگفته میخوام شوهرمو با بچه دار شدن وابسته زندگی کنم گفته تصمیم گرفتیم بچه دار شیم😂به قول ...

احمق دروغگو 

اینجا گفته تصمیم گرفتیم بچه دار شیم خخ

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بعد دیروز کاربر ملورین بانو همچین تاپیکی زدملورین جان روش تعلیق عوض شده شما از کجا فهمیدی تعلیق شده ...

احتمالا تاپیک بزرگترین ریسک زندگیم و کوتاه کردن مو برا تنوع هم همونه که ملورین گفته میخوام برا بی پولی موهای بلندمو بفروشم😐

از کجا معلوم همونه و دوتاشون یکین؟اینحا جدیدا یه سری آدم فاز کاراگاه بودن میگیرن ، تا میبینن یه کارب ...

اسکرینایی که گذاشتن اصلا جای یه درصد شک هم باقی نمیذاشت که اینا یکی نیستن

هیچکی هم دنبال مدال نیست اینجا اتفاقا دستشونم درد نکنه که یه تلنگر میزنن که دیگه واسه هیچکی تو این سایت وقت و احساس زیادی هدر ندیم

مشکل همین فیک بودن انرژی مثبتشهتاپیکای اون یکی کاربریشو بخونی با شخصیت دومش اشنا میشی

فک کنم مد شده آدما دو وجهی شدن ی جا مودب و مثبت و درست 

یه جا سلیطه و پاچه پاره 

مثلا اون خوبه رو میخان جذب کنن . چرندیات همین قانون جذب و اینا 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
احتمالا تاپیک بزرگترین ریسک زندگیم و کوتاه کردن مو برا تنوع هم همونه که ملورین گفته میخوام برا بی پو ...

اره دقیقا همونه

کلی اسمون و ریسمون بافت که میخواد موهاشو کوتاه کنه

محال بود یه نفر اون همه کتاب بخونه و پادکست گوش کنه اما چنین تصمیماتی بگیره من تاپیکاشو میدیدم میگفت ...

همون 

من اومدم بنویسم بیچاره بچه ای که ناف باباشو هنوز نبریدن ارور داد اصلا ارسال نشد بیخیالش شدم