2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 53326 بازدید | 653 پست
من دیگه 🦋 رو میبینم سرگیجه میگیرم از بس همه اینجا دارن استفاده میکنن بابا حالا چون یه کاربر با این ...

وای سرم شکست ( قلب سفید ) 

وای برای فلانی ناراحت شدم ( پروانه ) 

بسه بابا اه😂

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلوینتاون واقعا پست بود خدا لعنتش کنه چقد براش گریه میکردن عوضی

اون چجوری دستش رو شد

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خواستم اینجارو جدی نگیرن و خداروشکر خیلیارو تونستم بیدار کنمدیگه شما میخوای کاربرای فیک رو باور کنید ...

اوه چه گیری بابا 

چیزایی که گفتی اصلا مشکلی نداشت 

شاید دوتا کاربری داره

ایلدا خیلی انرژی مثبته حداقلش تاپیکاش حال ادمو خوب میکنه 

چه حوصله ای داری نشستی تحلیل کردی ببینی کی به کی ربط داره و چه به چیه 

به جا این کارا و این همه پیگیر یه فضایی که به قول خودت دروغینه وقتتو و انرژیتو صرف کارای با ارزش تری کن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
وای سرم شکست ( قلب سفید ) وای برای فلانی ناراحت شدم ( پروانه ) بسه بابا اه😂

واییی فقط اون تاپیکاش ک فاز بلاگری برمیداشت

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

وای سرم شکست ( قلب سفید ) وای برای فلانی ناراحت شدم ( پروانه ) بسه بابا اه😂

اینم یاد گرفته بود هی تو عنواناش شمع و گل و پروانه میذاشت بعد با اون کاربریش فحشو میبست به خاندان شوهر😂

خلاصه که گول ادبیات قشنگ آدمارو نخورید

دمت گرم 🥲👌🏻 ولی ما دیگه نی نی سایتی های سابق نمیشیم 😕😕😕

@ایلدا04   انتظار از تو نداشتیم 😕😕😕😕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دثیق یادم نیس دلیلش چی بود که ازش مدرک پزشکی خواستن اینم رفت از اینستا اورد که نینی یار هم تایید کرد ...

چ احمقایی پیدا میشن برای ترحم بقیه هر دروغی میگن

اینم یاد گرفته بود هی تو عنواناش شمع و گل و پروانه میذاشت بعد با اون کاربریش فحشو میبست به خاندان شو ...

هزار جور گل داریم ولی همه گیر دادن به این 🌱 

ول کنید دیگه اه😂

تقلید کردنشم کاملا آشکار بود مگه میشه آدم یهویی لحن صحبت کردنش انقدر عوض بشه؟😐

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است |