2777
2789

[QUOTE=371988916]اگ دوسش داشتی ک سخته و روانشناس راه چارته اما اگ دوسش نداری صبوری کردن کاری نداره فقط خودتو سرگرم ک ...[/QUOTE

متاسفانه دو هفته میشه از شرکت اخراج شده مدام خونس، بعد پنهان کاری هم داره وقتی که میره بیرون جایی نمیگه کجا میره و پسرم گاهی پیشش میره میگه مامان بابا چرا با خانم حرف میزنه و شماره رو. پاک می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه اروم باشی 

جلوی بچه ات هیچ‌وقت از شوهرت بد نگو ازش متنفر میشه

دوم از همه خودت برو مشاوره یاد بگیری اروم باشی و چگونه رفتار کنی

سوم از همه با شوهرت. صحبت کنه و دلیل کارش رو بپرس

اول از همه اروم باشی جلوی بچه ات هیچ‌وقت از شوهرت بد نگو ازش متنفر میشهدوم از همه خودت برو مشاوره یا ...

از نامزدی به همین شکله به هیچ صراطی، مستقیم نیست برای بزرگترا که اصلا احترام قائل نیست دلیل کارش عادته و لذت 

از نامزدی به همین شکله به هیچ صراطی، مستقیم نیست برای بزرگترا که اصلا احترام قائل نیست دلیل کارش عاد ...

ببین هیچ‌کس کامل نیس

اول از همه دلیل کارش رو بپرس

بگو کم واست بودم

چه مشکلی داشتم رفتی سمت دختر دیگه ای

دختر بدی ام

دیدی به نتیجه نرسیدین برین مشاوره

ببین هیچ‌کس کامل نیساول از همه دلیل کارش رو بپرسبگو کم واست بودمچه مشکلی داشتم رفتی سمت دختر دیگه ای ...

من خیلی شور و شوق داشتم کلا منو کور کرد اونموقع ها که بهونه ای نداشت یه روز به من گفت کاری کن من ترک کنم من داغون شدم با این حرفش وقتی خودش، نخواد درست نمیشه چرا من درستش کنم من ازدواج کردم که زندگی کنم نه هر روز یه خیانت ببینم

من خیلی شور و شوق داشتم کلا منو کور کرد اونموقع ها که بهونه ای نداشت یه روز به من گفت کاری کن من ترک ...

طلاق بگیر

وقتی درکی نداره نمون

دست بزن داشتع تاهالا؟؟؟

به نظر من مشکلات حل نشه تا اخرشم‌حل‌نمیشه

اقدام به طلاق کن

نگو زشتع ازش جدا شو