2777
2789
عنوان

شب چهارشنبه بده یا خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 65 پست
یکی بهم گفت اگر شب چهارشنبه نزدیک غروب دست و پات رو تو آب دریا کنی طلسم اگر برات بستن از بین می ره و ...

حالا همه چی به کنار.یعنی خودت نمیترسی شب بری دریا؟ وقتی همه جا تاریکه.کنار دریا خیلی ترسناک میشه.همش تاریکیه.حتی آب دریا هم انگار رنگش سیاهه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا همه چی به کنار.یعنی خودت نمیترسی شب بری دریا؟ وقتی همه جا تاریکه.کنار دریا خیلی ترسناک میشه.همش ...

دم غروب بود خیلی هم تاریک نبود ،بعد اینحا جنوبه بندرعباس دقیقا همین موقع ها دریا اتفاقا شلوغ می شه 

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

یکی از ترسناک ترین صحنه های زندگیم‌ زمستون نصف شبی رفتم ساحل و پر مه بود واقعا لحظه بدی بودوقتی رو ب ...

منم رفته بودم کوه

شب بودو هوا تاریک

دم دم کوه

ب کوه ک نگاه میکردم حس میکردم ممکنه بریزه رو سرم

انگار چسبیده بود ب اسمون

از اون موقع فوبیای کوه دارم 

قرن بیست و یک هستیما این خرافات رو باور نکنین

درسته ،اما تو همین قرن ۲۱ کلیسا واتیکان دانشجو ماورا طبیعه پذیرش می کنه

توی هر قرنی باشیم طلسم واقعیت داره.ولی اینکه شب بره دریا تا طلسمش بشکنه رو تا حالا نشنیدم.تازه فکر ک ...

طلسم زمان قدیم رو باور دارم ن الان ک همشون دروغگو و شیاد شدن و تا خدا نخواد کسی نمیتونه کاری کنه پس بهتره به خدا توکل کرد تا به اینجور تفکرات

کی بهت گفته اینکارو بکنی؟ میگن شب بری بیرون تازه بی وقتی داره.

یکی که بختش باز نمی شد رفته بود پیش یکی اینجوری گفته بودن انجام بده ، انجام داد بختش باز شد 

البته من متاهلم برای باز شدن بخت نرفته بودم ،رفته بودم اگر طلسمی هست باز شه

طلسم زمان قدیم رو باور دارم ن الان ک همشون دروغگو و شیاد شدن و تا خدا نخواد کسی نمیتونه کاری کنه پس ...

خدا هم توی قرآن گفته طلسم وجود داره.سوره ی فلق و ناس برای باطل کردنش خوبه.توکل به خدا هم خوبه.

توی هر قرنی باشیم طلسم واقعیت داره.ولی اینکه شب بره دریا تا طلسمش بشکنه رو تا حالا نشنیدم.تازه فکر ک ...

منم از همین ترسیدم برای همین مطرحش کردم