2777
2789

بعد آخرین دعوا انگار تمام سکوت ها تمام گذشت کردن هام یکباره تمام شده امشب اومد بوسم کرد یکدفعه دخترم گفت اولین باره میبینم بابا بوست کرد  با پسرم رفت شیرینی خرید ولی نمیدونم چرا مثل قبل منتظر آشتی نبودم الانم که دارم مینویسم همینطوری اشک میریزم ولی نه دلتنگ حرف زدن باهاشم نه منتظر محبتشم 

خیلی تو این سالها تحقیرم کرد هیچ وقت نگفت عاشقم هست حس میکنم اصلا دوستم نداشته  هر بار که نزدیکم میشد یاد چشم چرونی هاش میوفتادم سرد میشدم با اینکه هیچ وقت قبول نکرد چشم چرونی کرده ولی چشمام و قلبم قسم میخورم که کرده اونم در حضور من هیچ وقت نتونستم بهش تکیه کنم انگار پشت نبود برای من کسی حس و حال منو تجربه کرده نمیدونم چرا اینطوری هستم چم شده 😭 

ی مطالعه علمی نشون داده ک زن ها و مردا ب یکی اندازه چشم چرونی میکنند ولی زنا لو نمیرن مردا لو میرن

شمام نشستی بخاطر چیزی ک مطمن نیستی زندگیتو زهر میکنی

چون فکر میکنی چشم چرونی میکنه پس دیگه دوسش نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حق داری منم بودم تو این موقعیت. قبلا شوهرم خیلی جشن پاک بود ولی الان اینقدر جامعه خراب شده ناخوداگاه میبینم داره نگاه میکنه. این خصلت مردهاست که دنبال زیبایی ها هستن الان که همه خوشگل میکنن میان بیرون معلوم نیست هر کسی یک هدف داره ولی واقعا مردها هم تقصیر خودشون نیست از بس ریخته بیرون چشمشون میبینه.برای همینه که اسلام به زنها میگه پوشش داشته باشن. اگر همه زنها پوشیده بودن مردها به چی میخواستن نگاه کنن؟ همش تقصیر هم جنس های خودمون هست 

آره همون

به دل نگیر مردا همینن باور کن شوهر منم همینه میگه زاویه دید مردا بیشتر    نگاش نکن توجه نکن ببینی نگا میکنه یا نه 

مردا کلا همینجورین زندگی خودتو خراب نکن برا چشم چرونی

ما نقاط مثبت و منفی داریم مالک هم نیستیم امانتداریم میتونیم بهم کمک کنیم برای بهتر شدن یکم به نکات ...

مالک هم نیستیم ولی متعهد باید باشیم درسته ؟واقعا مسائل عاطفی و احساسی بین زن و شوهر خیلی مهمه وقتی این حس نباشه از یک طرف قضیه طرف مقابل رو آزار میده